Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dcéra Gizky Oňovej oslavuje: Malachovský vytiahol starú FOTO a... Z toho vyznania lásky ODPADNETE!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia )

BRATISLAVA - Sväťo Malachovský (51) má za sebou dve nevydarené manželstvá. To prvé mu stroskotalo s Ľubicou Čekovskou, druhé zasa s herečkou Petrou Molnárovou. Avšak už dlhší čas je trojnásobný otecko opäť šťastný - lásku našiel po boku Scarlett Stachovej - dcérky Gizky Oňovej.

Sväťo a Scarlett tvorili pár už počas študentských čias, no a o tom, že sú opäť spolu, sa začalo klebetiť ešte skôr, ako sa s Petrou definitívne rozviedli. Herec však o súkromí zaryto mlčal. Po dlhšom čase ale vzťah s atraktívnou blondínkou prestal utajovať, objavili sa spolu v spoločnosti, no a teraz je ich láskou zaplnený aj Malachovského profil na sociálnej sieti Instagram. 

Galéria: Galéria Sväťo Malachovský

Svojej polovičke už venoval nejedno verejné vyznanie, avšak teraz urobil niečo vskutku výnimočné. Keďže jeho Scarlett oslavovala narodeniny, z archívu vytiahol ich spoločnú fotografiu z čias dávno minulých. A aby toho nebolo málo, k prianiu k sviatku pripojil aj prekvapenie v podobe básne. A niečo také kreatívne a milé ste nečítali už dlho! FOTO Malachovského básne nájdete v našej galérii vyššie! 

Dcéra Gizky Oňovej oslavuje:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram S.M.)

Viac o téme: Sveťo MalachovskýScarlett Stachová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu