Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Opatovského SKRESLENÁ predstava o ženách: Nejeden Slovák si zaťuká po čele

Robo Opatovský
Robo Opatovský (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Nedá si pokoj! Aj keď srdce Roba Opatovského patrí iba jeho manželke, ženy má rád a práve im venuje podstatnú časť svojej tvorby.

Robo Opatovský je obľúbenec ženského publika, a možno aj preto sa rozhodol organizovať Babské jazdy. Sú to koncerty, kde si ženy vychutnajú nielen jeho pesničky, radosť majú tiež z vystúpení prizvaných hostí či toho, že si môžu aj zatancovať. Učiť ich bude tanečný pár Patrik a Silvia a k hudobnému slovu sa dostane aj DJ Alex. „Ja ženy obdivujem, ja by som navrhol, keby v politike boli len ženy“, odpovedal spevák na otázku jeho vzťahu k ženám. „Ženy sa podľa mňa vedia vždy dohodnúť… keby boli političkami ženy, aj by sa bolo na čo pozerať“, smeje sa a dodáva: „Alebo by si možno skočili do vlasov a potom by to bolo všetko v poriadku“. Zdá sa, že reálne nič z toho nezažil… Každopádne spolu s Danielom Hevierom a Mariánom Čekovským na prvej Babskej jazde pokrstili aj Robov nový album s názvom Nie som ideálny chlap. Nuž, a ktorý je?

Aj keď má Robo pesničku Po čom ženy túžia a sám vraj vie, po čom túži tá jeho, stále sa touto otázkou zaoberá. Veľmi presne a vtipne na ňu odpovedala jedna jeho fanúšička. Ak si to vypočujete, určite jej dáte za pravdu. Robo to urobil tiež...

Opatovského skreslená predstava o ženách: Nejeden Slovák si zaťuká po čele (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Robo OpatovskýŽenyBabská jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu