Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chlapček (4) v deň svojich narodenín dojal ľudí na celom svete

Marshall Scott Zobraziť galériu (3)
Marshall Scott (Zdroj: YouTube)

WINDSOR - Sny má každý bez ohľadu na vek. Nedá sa ale poprieť, že tie detské sú krásne, nevinné a úprimné. Malý štvorročný chlapec mal tiež jeden. V to, že sa mu splní nedúfal on a už vôbec nie jeho mamička. Stal sa zázrak a jeden príslušník z inak disciplinovanej britskej kráľovskej gardy spravil výnimku.

Marshall Scott spolu s jeho mamičkou si presne na chlapcove narodeniny spravili výlet na hrad Windsor nachádzajúci sa vo Veľkej Británii. "Chcel navštíviť na svoje narodeniny zámok. Nemali sme ani tušenie, čo sa bude diať. Sme tak šťastní a vďační za všetko," vyjadrila sa nadšená mamička Imogen Scottová.

Mohlo by vás zaujať:
Dieťa, ktoré vyzerá ako zo snov: 5-ročná Anastasiya konkuruje porcelánovej bábike

Ani v najkrajšej predstave by ich nenapadlo to, čo sa tam odohralo. Neuveriteľný zážitok na celý život, to môže už dnes povedať štvorročný Marshall.

Chlapček (4) v deň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Chlapec je veľkým fanúšikom britskej kráľovskej gardy, ktorá pri hrade neprestajne stojí. Video zachytáva jeho nadšenie a vášeň. Oblečený do vernej kópii ich uniformy stál priamo pri bráne a sledoval výmenu stráži. Keď okolo neho prechádzala štvorčlenná hliadka, malý ani na chvíľu nezaváhal a zasalutoval. Muži v uniformách prešli bez povšimnutia. Nie však všetci.

Chlapček (4) v deň
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Traja zo štyroch príslušníkov gardy vošli do brány. Jeden z nich Paul Edden sa zastavil, otočil a privolal si Marshalla k sebe. Malý obdivovateľ vykročil smerom k svojmu hrdinovi a odfotil sa s ním. "Keď som zbadal Marshalla v uniforme, bol som hrdý nato, čo robím. Spomenul som si na dobu, keď som bol mladší a tiež som túžil po fotke s gardistom. A jednoducho som si povedal, že chlapcovi dám šancu, aby mal pamiatku," vyjadril sa pre média Edden. 

Viac o téme: ChlapecStrážSenSalutovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu