Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy vedec počas Vianoc odložil prácu bokom: Zahodil skúmavky a vytiahol klávesy, pozrite na tú parádu!

Čekan to aj na Vianoce roztočil, a nie sám!
Čekan to aj na Vianoce roztočil, a nie sám! (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Tak ten to teda so synmi vie poriadne roztočiť. Nie všetci vedia, že známy vedec Pavol Čekan, ktorý sa zviditeľnil hlavne počas prvých vĺn covidu, je srdcom nie len výskumník a lekár, ale predovšetkým hudobník. Všetkým to počas sviatočného večera dokázal, a to rovno na sociálnej sieti v obkolesení svojich vlastných synov. Pozrite na tú nádheru!

Keď si zaspomíname na roky 2020 a 2021, mnohým sa nám vybaví predovšetkým množstvo tlačových konferencií z Úradu vlády, kde lídri na čele s Igorom Matovičom a inými odborníkmi informovali o aktuálnom stave celosvetovej pandémie a aj o stave na Slovensku. Nechýbal medzi nimi ani vedec Pavol Čekan, ktorý so svojou spoločnosťou okrem iného stál aj za výrobou a distribúciou vtedy nových testov na covid.

Pred kamerami často pôsobil ako typický nudný vedec, ktorý však vedel presne, čo robí. Nie každý by si v tej chvíli povedal, že bol kedysi aj hudobník a vie to roztočiť.

archívne video

Vyjadrenie vedca Pavla Čekana po jeho dnešnom rokovaní na Úrade vlády (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Žiadny vedec - suchár, ale hudobník s entuziazmom aj počas sviatkov

Čekan však verejnosti opäť dokázal, že neopúšťa ani svoje hudobné veno, ktoré evidentne šíri aj o generáciu ďalej. Na sociálnej sieti sa totiž objavil formou videa spolu so svojími synmi, koledou a vinčom. "Najsamprv som z toho nechcel status, a preto sa ospravedlňujem všetkým, čo to vidia už po druhýkrát," napísal Čekan nad videom.

 

VINŠUJEME VÁM ... 😊 Najsamprv som z toho nechcel status a preto sa ospravedlňujem všetkým, čo to vidia už po druhý...

Posted by Pavol Cekan on Sunday, December 25, 2022

"Je to pre našu spomienku, lebo chlapci sú ešte takí zlatí a spontánni a im patria naše Vianoce. Dali to na prvý pokus a ja som na nich neskutočne pyšný, že toto je náš Ivan, Nikolai a Alex," pochvaľoval si ratolesti vedec.

Viac o téme: HudbaVedecVianocePavol Čekan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu