Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Malý Samko: Prvý deň v novom domove

Samkov sladký spánok v novom domove Zobraziť galériu (3)
Samkov sladký spánok v novom domove (Zdroj: Nový Čas)

TEKOVSKÉ LUŽANY - Malý Samko strávil prvý deň v rodine! Prichýlili ho manželia Dušan (42) a Zita (25) Rothmajerovci z Tekovských Lužian (okr. Levice). Zita je sesternicou chlapčekovej mamy Denisy (27), ktorá bábätko opustila.

Súd predbežne zveril Samka do opatery Rothmajerovcom. Manželia si už bábätko odniesli z nemocnice. „Bol to krásny pocit, veľmi sa s manželom tešíme,“ vyznala sa Zita. Šesťtýždňový chlapček našiel nový domov v Tekovských Lužanoch vo veľkom rodinnom dome.

Celá rodina sa zhŕkla a spoločne obdivovali bábätko. „Mali sme obavy, že v novom prostredí bude plakať. Ale rýchlo si zvykol, celú noc spinkal a každé tri hodiny papal,“ pokračovala Zita.

Chlapček dostáva dojčenskú výživu pripravenú zo sušeného mlieka. Postieľku s baldachýnom, kočík, oblečenie aj hračky pre Samka manželia už kúpili. Výbavička, ktorú mu jeho mama Denisa pred niekoľkými dňami nechala v kočíku, opustenému na chodbe bratislavskej polikliniky, zostala na polícii.

Chlapček bude u Rothmajerovcov do definitívneho rozhodnutia súdu. O Samka prejavil záujem aj jeho dedko, otec Denisy. „Dúfam, že u nás bude navždy,“ dodala Zita.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu