Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalší škandál v galantskom centre hrôzy: FOTO Utiekli dve dievčatá, zúfalý otec prosí o pomoc

Nezvestné dievčatá Zobraziť galériu (4)
Nezvestné dievčatá (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

GALANTA - Uplynulý mesiac vypuklo doslova mediálne šialenstvo v súvislosti s galantských resocializačným centrom Čistý deň. Doteraz nie je oficiálne potvrdené alebo vyvrátené, či v zariadení dochádzalo k sexuálnemu zneužívaniu. Škandál ešte neutíchol a už sa vynoril ďalší. Z centra totiž utiekli dve chovankyne (15,16).

Otec maloletej Zuzany Krajčírovej je s nervami v koncoch. Jeho dcéra minulý týždeň utiekla z resocializačného zariadenia aj s kamarátkou Skarletou Kotlárovou. Po dievčatách vyhlásila polícia vo štvrtok pátranie."Polícia vyhlásila pátranie po 16-ročnej Skarlete Kotlárovej zo Šale a 15-ročnej Zuzane Krajčírovej z Bratislavy," potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová a doplnila, že dve chovankyne resocializačného zariadenia v Galante odišli z centra v noci z 28. na 29. septembra.   

Ďalší škandál v galantskom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Zuzanin otec Marcel rozbehol pátraciu akciu aj na sociálnej sieti. Podľa neho odišli dievčatá do Maďarska, alebo iných okolitých krajín. "Utiekla ešte s jednou babou, ktorá je zo Šale, majú namierené do Maďarska," napísal vo svojej výzve a doplnil: "Veľmi pekne vás prosím, nebuďte ľahostajní a keď stretnete alebo uvidíte dve podozrivé mladé pekné baby, prosím, ihneď informujte." 

Popis osôb:

Zuzana Krajčírová má 15 rokov. Je štíhlej postavy, vysoká je 158 cm, má dlhé čierne vlasy a zeleno-hnedé oči. Nosí okuliare, na tvári má jemné pehy. 

Ďalší škandál v galantskom
Zobraziť galériu (4)

Skarleta Kotlárová má 16 rokov. Je silnejšej postavy, váži približne 83 kíl, vysoká je 162 cm, má krátke čierne kučeravé vlasy.

Ďalší škandál v galantskom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj:

Potvrdené! Vyšetrovatelia prípad sexu v centre hrôzy v Galante odflákli: Dnes je už všetko inak


Polícia ihneď po nahlásení ich nezvestnosti vyhlásila pátranie a začala všetky potrebné úkony smerujúce k ich vypátraniu. Akékoľvek informácie o hľadaných dievčatách dajte vedieť polícii na bezplatnom čisle 158.

Aktualizácia o 13:50

V týchto chvíľach bola 15-ročná Zuzana K. z Bratislavy vypátraná. Nachádza sa na polícii vo Viedni, odkiaľ si ju vyzdvihnú pracovníci zariadenia, potvrdila policajná hovorkyňa. 

 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: PátranieZuzana KrajčírováSkarleta Kotlárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu