Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Erik (16) sa vybral v Poprade do školy: Na vyučovanie nedošiel, zľahla sa po ňom zem

Erik Kollár Zobraziť galériu (2)
Erik Kollár (Zdroj: Foto: polícia)

POPRAD - Rodina 16-ročného Erika je s nervami v koncoch. Včera ráno sa vybral do školy, no tam už nedošiel. Odvtedy sa po ňom zľahla zem. Ak ste ho videli, kontaktujte políciu na čísle 158.

Ako informoval hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik, Erik Kollár (nar. 17.2.2000) z obce Zálesie v okrese Senec, prechodne bytom v Poprade, je nezvestný od včera 19. októbra, keď ráno o pät minút pol ôsmej odišiel do školy v Poprade. Do školy ale neprišiel a domov sa doposiaľ nevrátil a ani o sebe nepodal žiadnu správu. Pri sebe má občianky preukaz, finančnú hotovosť vo výške 10 eur a mobilný telefón. Aktívne ovláda nemecký a anglický jazyk. "Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestného chlapca nepodarilo vypátrať," doplnil Džobanik.

Popis osoby 

FOTO Erik (16) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Erik je vysoký 187 cm, má štíhlu postavu, má krátke gaštanové, mierne kučeravé vlasy, má hnedé oči. Zdanlivý vek 19 rokov. Naposledy mal na sebe oblečené zelené tričko, svetlo zelenú mikinu s kapucňou, s anglickým nápisom na hrudníku, sivé nohavice s kapsami po bokoch, čiernu vetrovku s kapucňou, podšívka a zips je veľmi výraznej svetlozelenej farby, obuté mal sivé tenisky.

 

 

Akékoľvek poznatky k nezvestnému Erikovi Kollárovi oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad,  t.č. 0961 89 3371,  resp. na linku 158.

 

 

Viac o téme: PátranieErik Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu