Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verejnosť je pobúrená: Muži ukázali študentom svoje penisy, školáčka (14) musela odvrátiť zrak!

(Zdroj: Channel 4)

LONDÝN - Britská televízna šou zašla podľa niektorých divákov priďaleko. V snahe ukázať tínedžerom, že ľudské telá vyzerajú rôzne, sa pred nimi vyzliekli štyria muži. Moderátorka ale vysvetlila, že cieľom relácie je normalizovať rôzne typy ľudských tiel a ukázať, že je v poriadku, ak nevyzeráme rovnako ako ostatní.

Britská televízia Channel 4 odvysielala časť relácie Naked Education, v ktorej sa štyria muži vyzliekli pred skupinou študentov v rámci rozhovoru o tom, ako ľudia v skutočnosti vyzerajú. Podľa moderátorky Anny Richardsonovej šou vyzdvihuje pozitivitu tela a vzdeláva ľudí o tom, ako ľudské telo naozaj vyzerá. "Naked Attraction je telesne pozitívna, vzdelávacia séria, ktorá je v podstate zameraná na normalizáciu všetkých typov tela a presadzovanie rozdielov medzi všetkými," myslí si. 

Relácia sa však nezaobišla bez kontroverzií; mnohé z dielov obsahujú scény, v ktorých stoja dospelí ľudia nahí pred tínedžermi. Kým jedni sa pýtali, či bolo správne vyzliecť dospelých pred maloletými osobami, iní obhajovali scénu a tvrdili, že je dôležité ukázať mladým ľuďom, ako vyzerá ľudské telo. Jedným z tých, ktorí sa prihovorili za Naked Education, je 36-ročný Liam Halewood, ktorý sa objavil v šou a povedal, že má dôležitý odkaz pre mladšie generácie. To, čo bolo uvedené v relácii na Channel 4, vraj nebolo nič, čo by nebolo dostupné pre dnešnú mládež v rámci sexuálnej výchovy na školách. 

 

They related to “nudity before the watershed” and the nudity being “presented to participants in the programme aged 14-16” https://www.ok.co.uk/tv/naked-education-ofcom-complaints-anna-29696309

Posted by OK! Magazine UK on Thursday, April 13, 2023

V nedávnom dieli skupina tínedžerov diskutovala o mužských telách a veľkosti penisu. Keď sa ich spýtali, aká je podľa nich priemerná veľkosť ochabnutého údu, uviedli, že asi 12 centimetrov. Po tejto diskusii sa štyria mužskí modeli postavili pred deti a vyzliekli sa. Šestnásťročná Lara povedala, že nikdy predtým nevidela úplne nahého muža, zatiaľ čo o dva roky mladšia Amelia odvrátila zrak. Zároveň uviedla, že je zaujímavé vidieť, ako tá istá vec môže vyzerať tak odlišne. Chlapec menom Elliot zase razil teóriu, že bude s mužmi udržiavať očný kontakt a na ich penisy sa nepozrie. 

Viac o téme: NahotaPenisChannel 4Naked Education
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu