Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mužova kamarátka umierala na rakovinu, priznala sa mu, že je stále panna: To, čo nasledovalo, ľudí dojalo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Príbehy o prvom sexe sú plné neistoty a často aj nenaplnených očakávaní. Jeden používateľ Redditu však urobil všetko pre to, aby bol prvý sex jeho kamarátky skutočne výnimočný. Mal na to dobrý dôvod – jeho kamarátka trpela nevyliečiteľnou formou rakoviny.

Vo svojom príspevku vysvetlil, že sa so ženou priatelil šesť rokov. Lekári jej diagnostikovali rakovinu, ktorá sa neskôr vrátila v agresívnej forme. „Povedala nám, že nechce znova absolvovať chemoterapiu, takže si plánovala užiť čas, ktorý jej zostáva,“ uviedol muž v príspevku. V jeden večer, po pár pohárikoch, mu kamarátka prezradila, že je stále panna. Svoj prvý sex však nechcela absolvovať s niekým cudzím, ale s niekým, komu dôveruje. „Tou osobou som bol ja. Nenútila ma robiť nič, čo som nechcel, spýtala sa, ale bola ochotná predstierať, že sa to nikdy nestalo, ak sa rozhodnem povedať nie,“ napísal muž.

Mužova kamarátka umierala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Rozhodol sa však, že svojej kamarátke dopraje jedno z posledných potešení v jej živote. Rezervoval peknú hotelovú izbu a dokonca zapálil sviečky. Uvedomil si, že to bolo prvýkrát, čo mal sex s niekým, koho mal rád, ale do koho nebol zamilovaný, a opísal to ako veľmi intenzívny zážitok. „Bolo tam veľa emócií,“ priznal chlapík. Po smrti svojej kamarátky ho trápili výčitky svedomia, či ju nezneužil, hoci, ako priznal, jeho priateľka bola šťastná, že prišla o panenstvo s niekým, komu dôveruje.

Ostatní používatelia Redditu ho však ubezpečili, že urobil správnu vec. „Urobil si správnu vec. Je mi ľúto tvojej straty, vyzerala ako úžasná žena,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Urobil si na 100 percent to, čo bolo správne. Splnil si želanie umierajúcej žene nie preto, že si bol zamilovaný, ale preto, že si ju miloval,“ pridal sa ďalší. Muž neskôr aktualizoval svoj príspevok, aby poďakoval všetkým, ktorí mu adresovali pekné slová a podporili jeho rozhodnutie.

Viac o téme: RakovinaPriateľstvoPanenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu