Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžer po rokoch zistil nechutnú pravdu o svojom najlepšom priateľovi: V skutočnosti je... Najala ho teta!

(Zdroj: Instagram/lawson_spolansky)

NEW YORK - Tínedžerovi zlomilo srdce zistenie, že jeho priateľ, ktorého spoznal pred desiatimi rokmi, bol v skutočnosti herec prenajatý jeho tetou. Lawson Spolansky sa o svoj šokujúci príbeh podelil vo videu na TikToku, ktoré nazbieralo viac ako milión pozretí a dojalo väčšinu jeho divákov.

Vo videu s názvom „Konečne som pripravený podeliť sa s vami o tento hrozný príbeh“ sa Lawsons Spolansky vracia do júla 2012, keď mal len päť rokov. Hovorí, že v škole bol trochu neposlušný a mal problémy so správaním. Jeho teta Jecka si k nemu jedného dňa sadla a povedala mu, že sa musí stať lepším človekom. O niekoľko dní neskôr spadol v parku na opičej dráhe a poranil si koleno. Stalo sa to, keď si jeho opatrovateľka odskočila na toaletu. Tvrdí, že k nemu prišiel blonďavý chlapec a keď plakal, začal si ho doberať. Potom prišla chlapcova mama a pomohla mu. Neskôr uvidel toho istého blonďavého chlapca z parku (nazýva ho Dexter) v triede a posadili sa vedľa seba.

Odvtedy sa z nich stali dobrí priatelia a jemu sa začalo v škole lepšie dariť. V roku 2018 mu Dexter povedal, že dostal k narodeninám veľa peňazí a chcel ich použiť na spoločný výlet do Paríža, Španielska a Kalifornie. „Bol som šokovaný, povedal som si, že je to šialené,“ spomína Lawson. Výlet sa ale zrušil. Keď o celej záležitosti prehodil zopár slov doma, otec mu povedal: „Vieš, takéto veci sa stávajú. Život nám pripravuje prekvapenia.“ Na druhý deň ale Lawsonov otec zverejnil na Instagrame fotografiu jeho tety s Dexterom a jeho mamou na dovolenke v Hollywoode.

Chlapec celej situácii nerozumel a zatelefonoval kamarátovi. Dozvedel sa však iba to, že v súvislosti s výletom došlo k nedorozumeniu. TikToker chcel vedieť, čo sa naozaj stalo, preto sa obrátil na svojho otca. Ten mu vysvetlil, že letenku, ktorá mala byť pre neho, nakoniec dostala jeho teta a že výlet bol vlastne sčasti pracovný. Dexterova mama si údajne v Kalifornii obzerala dom, ktorý chcela kúpiť.

Prešlo zopár rokov. V roku 2021 začal Lawson chodiť s chlapcom, ktorý sa staral o bazén Dexterovej rodiny. Tvrdí, že práve vtedy zistil, ako to všetko bolo a je si istý, že Dextera si najala jeho teta, aby bol jeho najlepším kamarátom. Veľký podiel v celom príbehu má údajná kamarátova mama, ktorá bola manažérkou produkčnej spoločnosti. Emocionálne video je ešte dojímavejšie, keď Lawson prezrádza, že terapeutka, u ktorej hľadal poradenstvo, bola sestra Dexterovho manažéra. Lawson hovorí, že kamaráta v súvislosti s týmito obvineniami už konfrontoval a vraj nič nepopieral. Viditeľne rozrušený TikToker pranieruje aj svoju tetu, pričom smutne konštatuje: „Nikdy som nezažil skutočné priateľstvo, takže ďakujem, teta Jecka. Neviem, čo mám teraz robiť.“

Diváci boli srdcervúcim odhalením tínedžera veľmi dojatí. Jeden z nich to komentoval: „Tiež nemôžem uveriť, že dovolili, aby to trvalo tak dlho.“ Druhý prejavil súcit: „Doslova mi spadla sánka. Je mi veľmi ľúto, že ti to niekto urobil.“ Iný poznamenal: „Je to šialené, ale vedel o tom Dexter? Veď mal len päť rokov.“ Lawson vysvetlil: „Jeho skutočná mama (pani, ktorú som nikdy nestretol, stretol som len manažérku, ktorá sa tak trochu správala ako mama) ho na túto úlohu prihlásila a keď bol dosť veľký, už v tom len pokračoval.“ Pri pohľade späť sa TikToker domnieva, že veľkou tvorkyňou tohto komplikovaného cirkusu bola jeho teta, zatiaľ čo jeho matka bola rozhodne proti.

Viac o téme: KamarátKlamstvoHerec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu