Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Putinov propagandista opäť straší svet: Predpovedá 250 miliónov úmrtí v dôsledku jadrovej vojny v Európe

Putinov propagandista tvrdí, že jadrová vojna v Európe bude.
Putinov propagandista tvrdí, že jadrová vojna v Európe bude. (Zdroj: X)

MOSKVA - Jednoducho šialené. V ruskej televízii sa propagandistický poradca Vladimíra Putina vyhrážal „200 až 250 miliónmi mŕtvych a zmrzačených Európanov“. Je si istý, že dôjde k jadrovej vojne v Európe.

V ruskej štátnej televízii už vyše dvoch rokov platí výnimočný stav. Minimálne od začiatku ukrajinskej vojny vo februári 2022 „talk show“ agitujú proti NATO, Západu a v podstate všetkým údajným nepriateľom Ruska. Hrozbami sa nešetria. Jedna osoba dosiahla pochybnú slávu: Vladimir Solovjov.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 783 (Zdroj: Facebook/ General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Solovjov: Putinov propagandista sa vyhráža jadrovým útokom na Berlín

Vo svojej televíznej relácii v ruskej štátnej televízii Putinov propagandista opakovane vyzýval na použitie jadrových zbraní proti západným štátom, ktoré podporujú Ukrajinu. Solovjov zúril, že rád pošle tanky do Paríža a Berlína, vymaže Spojené kráľovstvo z povrchu zemského a nechá ho klesnúť do mora. Ale aj hostia jeho talkshow len zriedka váhajú, keď ide proti NATO. Z nového klipu momentálne opäť stratíte reč.

Putinova hlásna trúba sa vyhráža "miliónmi mŕtvych a zmrzačených Európanov"

Na účte Antona Gerašenka je vidieť, ako Putinov propagandista Dmitri Jevstafjev hromží smerom k Európanom: "Zničili ste súčasnosť...Zvolili ste týchto idiotov, aby vás viedli. My sa však snažíme zmeniť vašu budúcnosť, čo znamená 200 až 250 miliónov mŕtvych a zmrzačených Európanov. To je cena jadrovej vojny." Úplne šialené. To, čo vytvára Putinov propagandista, je ako hororový scenár: "Mali by sme odložiť našu falošnú citlivosť, že žiadna európska jadrová vojna nebude. Nie, bude," je si istý Jevstafijev.

Viac o téme: Vladimir PutinJadrová vojnaDmitrij Jevstafiev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu