Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávne herečky na módnej šou s dcérami: Rozkošná školáčka a krásna tínedžerka!

Charlize Theeron a Naomi Watts Zobraziť galériu (3)
Charlize Theeron a Naomi Watts (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Strhli na seba všetku pozornosť! V pondelok sa v New Yorku konala prestížna módna šou obľúbenej značky Dior, na ktorú zavítalo viacero známych tvárí. Medzi nimi aj herečky Charlize Theron (48) a Naomi Watts (55), ktorým robili garde ich milované dcéry.

Galéria: Fashion šou módnej značky Dior

Charlize Theron je dvojnásobnou matkou a o rodičovstve vždy hovorila pomerne otvorene. Svoje deti - Jackson (11) a August (7) si adoptovala. Staršia prišla na svet síce ako chlapec, ale herečka o nej hovorí už ako o dcére. „Vždy som si uvedomovala, že je veľa detí, ktoré nemajú rodinu. Adopcia je veľmi osobná vec. Poznám ľudí, ktorí by nedokázali vychovávať cudzie deti ako svoje. A ja to rešpektujem. Ale pre mňa - a určite nie som jediný človek na svete - nevidím rozdiel v tom, aby človek vychovával svoje biologické dieťa alebo adoptované,” uviedla v rozhovore pre Elle umelkyňa.

Tá je už roky tvárou značky Dior a na módnej šou vyzerala skvele. Chvíle so slávnou mamou si užila aj 7-ročná August, ktorá fotografom ochotne pózovala a pozornosť jej vôbec nevadila. 

Charlize Theron s dcérou
Zobraziť galériu (3)
Charlize Theron s dcérou  (Zdroj: SITA)

Oči mnohých prítomných smerovali aj k herečke Naomi Watts a jej krásnej dcére Kai. Tá má 15 rokov a ako vidno rastie do krásy. Jej otcom je blondínkin exmanžel, tiež herec Liev Schreiber. Okrem nej majú aj o rok staršieho syna menom Sasha. 

Naomi Watts a jej dcéra Kai
Zobraziť galériu (3)
Naomi Watts a jej dcéra Kai  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: DiorNaomi WattsCharlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu