Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premiéra Gump dvojky: Celebrity v úzadí… TOTO boli najväčšie hviezdy večera!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu podvečer sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra filmu Gump: Sme dvojka. Na obdobných udalostiach sú väčšinou za najväčšie hviezdy prítomné celebrity. Tentokrát to ale bolo úplne inak!

Okrem tvorcov a hercov sa na premiére zúčastnili aj známi hostia. Medzi nimi i kapela Highland a speváčka Zuzana Smatanová. Práve toto zloženie umelcov naspievalo k novému filmu aj ústrednú pieseň. Speváčka bola absolútne neprehliadnuteľná - prišla totiž v spoločnosti svojich dvoch "kamarátiek", ktoré s ňou ešte nejakú tú dobu pobudnú. Keďže nedávno absolvovala operáciu, pri chôdzi si pomáha barlami.

Galéria: Premiéra filmu Gump: Sme dvojka

Premiéra Gump dvojky: Celebrity
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Aj napriek účasti známych tvári zo šoubiznisu si všetku pozornosť "ukradli" dvaja nečakaní hostia. Tvorcovia totiž na prieméru doviedli aj dvoch psíkov, okolo ktorých sa točilo celé pokračovanie Gumpa a rovnako aj jeho premiéra.

Prítomnosť dvoch rozkošných psíkov všetkých zahriala pri srdci, no bolo vidno, že v spoločnosti sa cítia dobre aj samotní chlpáči, ktoí sa postarali o množsto roztomilých a úsmevných momentov. Viac už ale uvidíte v našej galérii nižšie! 

Viac o téme: Gump: Sme dvojka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu