Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pariškovej spoveď o rakovine: Útrapy nezmizli! TOTO ju ťaží dodnes

(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Aneta Parišková pôsobí veľmi jemne a zraniteľne, je to však veľmi silná žena! Nezlomila ju ani vážna choroba, ktorú vždy poháňala vpred nielen rodina, ale aj práca.

Aneta Parišková si prešla životným peklom, keď jej diagnostikovali zhubné nádorové ochorenie. Nevzdala sa však a po náročných chemoterapiách, ktoré musela absolvovať, mali pre ňu lekári pozitívnu správu. Po tom, čím si prešla, si uvedomila, že rakovina sa dá považovať za Boží dar. „Ono možno prínosom tej rakoviny – lebo aj rakovina je svojím spôsobom Boží dar – pre mnohých je výkričník, že by mali zmeniť životný štýl. Musím povedať, že aj ja som niektoré veci vo svojom živote zmenila. Snažím sa viac vyhýbať stresu. A viac, hlbšie a naplno si užívať život,“ vyjadrila sa pre topky.sk v septembri minulého roka otvorene.

Aj ona však mala neprajníkov, ktorí ju hejtovali: „Zlé jazyky sa vtedy pýtali, prečo sa trepem do práce, keď som chorá. To je vlastne to nepochopenie, čo sme videli aj pri Marcelovi Nemcovi... jedným z jeho posledným želaní bolo ešte raz vystúpiť na divadelných doskách, ešte raz si zahrať spolu so svojimi kolegami. To je vlastne ten pocit, keď sa človek teší do práce…“ Ona sama sa tiež vždy tešila prísť medzi kolegov, pretože súčasťou života je aj práca a kolegovia: „Vždy ma to tak nabudilo a potešilo“, hovorí moderátorka s tým, že sa snažila cítiť normálne a mať pocit, že žije normálnym životom.

Následky choroby cíti každý a rovnako je to aj v prípade Anety: „Zvýšená únava, ale chodím na pravidelné kontroly a snažím sa počúvať svoje telo…“ Už teda nerobí všetko na 120 percent a neprepína sily. Vo videu sa dozviete viac.

Pariškovej spoveď o rakovine: Útrapy nezmizli! TOTO ju ťaží dodnes (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: ChorobaAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu