Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fun rádio prezradilo meno nového moderátora: Je ním známy influencer

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Fun rádio )

Aj túto stredu sa môžu poslucháči Fun rádia tešiť na obľúbenú reláciu Najväčšie nové hity. Ľudí v práci či na ceste z nej však čaká veľká zmena. Za mikrofón si totiž sadá nový hlas, ktorý priláka aj mladších poslucháčov.

Na moderátorskú stoličku Fun rádia zasadne slovenský influencer a youtuber Peter Altof, známy aj pod prezývkou Expl0ited. „Priestor dostane v podvečernom vysielaní v relácii Najväčšie nové hity. Junior, Marcel, Sajfa, Vera, Andrejka, Šarkan, Kava, Nikol, Maca a Tibor… tí všetci zostávajú vo Fun rádiu. Expl0 doplní tento moderátorský tím,” vysvetľuje programový riaditeľ Marek Mikúšek.

Fun rádio prezradilo meno
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Fun rádio )

Peter „Expl0“ Altof pôsobí ako youtuber od roku 2013. Hoci začínal ako gamer, nebál sa ani odvážnejších konceptov, nachytávok a prankov. „Oslovili sme ho aj pre jeho spontánnu a bezprostrednú povahu. Myslíme si, že do „Fun“ rodiny zapadne pomerne rýchlo. Vysielanie vo Fun rádiu si už vyskúšal minulý rok, vtedy to bolo v kombinácii so Sajfom. Tentokrát už pôjde sám za seba,” konštatuje programový riaditeľ.

Expla k práci vo Fun rádiu inšpirovali skúsenejší kolegovia, ktorých mal možnosť pozorovať na rôznych projektoch. „Pracovať vo Funrádiu ma motivovali najmä Adela so Sajfom. Obdivujem, akí vedia byť autentickí a pritom stále pripravení zavtipkovať. Myslím si, že to sú skúsenosti, ktoré človek nadobudne rokmi, preto sa do moderovania púšťam už teraz. Raz by som sa chcel priblížiť na ich úroveň hovorí.

Fun rádio prezradilo meno
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Fun rádio )

Osloviť Expla malo svoje jasné dôvody. „Teší nás, že Exp0 prijal našu ponuku a posilní tak tím moderátorov Fun rádia. Je to rozhodne charakterový moderátor, ľahko rozpoznateľný. Vekovo reprezentuje cieľovú skupinu Fun rádia, preto aj témy, ktoré si vyberá, sú pre poslucháča zaujímavé a týkajú sa ho,” vyjadril sa k jeho výberu Mikúšek. „Funko má v slovenskom éteri rozhodne najväčšie mená. Som vďačný, že môžem byť súčasťou tohto tímu,” uzatvára Expl0.

POZOR! V dodávke sa nachádza moderátor v zácviku

Hoci Expl0 nie je na sociálnych sieťach žiadnym nováčikom, v moderátorskom kresle toľko skúseností nemá. „S Expl0m sme absolvovali viaceré moderátorské tréningy. Prvé vysielanie absolvoval v nočných hodinách. Testovali sme sa navzájom a myslíme si, že bude skvelým prínosom do nášho programového zloženia, konštatuje programový riaditeľ.

Fun rádio prezradilo meno
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Fun rádio )

Aby to však Expl0 nemal také jednoduché, budúci kolegovia si pre neho pripravili poriadny krst ohňom. Posadili ho do tmavej dodávky vybavenej prenosným štúdiom a vyslali ho do ulíc priamo medzi ľudí. Expl0 si tak na vlastnej koži otestoval moderátorské skúsenosti a rýchly postreh za mikrofónom. Aby to však nemal príliš jednoduché, pomocou nenápadného slúchadla v uchu dostával od skúsenejších kolegov zákerné a nepríjemné úlohy.

Do hlavy sa mu postupne dostali budúci kolegovia Matej „Sajfa“ Cifra, Milan „Junior“ Zimnýkoval, Marcel Forgáč či Andrea „Ajka” Imrichová. Nový moderátorský hlas sa teda poriadne zapotil. Teraz ho však červené svetlo v štúdiurozhodne neprekvapí.

Expl0 bude mať najbližší mesiac vo vysielaní Fun rádia nálepku moderátor v zácviku a testovať priamo v éteri ho budete môcť aj vy. Nalaďte si „Funko“ a nenechajte si ujsť túto zábavu. 

Ako potrápili skúsenejší kolegovia nováčika Expla? Dozviete sa vo videu na funradio.sk

Fun rádio prezradilo meno
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Fun rádio )

Funtastická zábava už viac ako 30 rokov

Fun rádio vzniklo ako prvé slovenské súkromné rádio 10. júna 1990. Odvtedy dlhodobo patrí medzi najpočúvanejšie komerčné rádiá na Slovensku. Poslucháčom spríjemňuje deň najlepšími súčasnými hitmi a nekonečnou zábavou vďaka najznámejším moderátorským menám.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu