Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pikantná spoveď plus size modelky: Išla som na sex večierky pre obéznych ľudí, to, čo som tam videla, bolo nechutné

(Zdroj: Instagram/quirkyloverosee)

LOS ANGELES - Plus size modelka porozprávala o sexuálnych večierkoch, na ktoré chodila, kde muži platili za privilégium stretávať sa so ženami s nadváhou. Okrem toho tiež prezradila, že mala stalkera, ktorý ju chcel vykŕmiť na smrť. Práve to bol jeden z dôvodov, prečo odišla z OnlyFans.

Rosie Jeanová sa hrdo chváli svojou postavou 6XL na sociálnych sieťach a zarábala si na stránke s obsahom pre dospelých. Začiatky jej kariéry však boli ťažké. Pre podcast We’re All Insane povedala: "Urobila som čokoľvek, aby som sa cítila nažive. Už by som na sexuálne večierky nechodila. Bola som na nejakých súkromných večierkoch, ktoré boli úžasné, zábavné, skvelé a roztomilé."

Čoskoro tam však zistila, že to má háčik. "Bol tam istý sektor, kde som zistila, že niektorí zverejňujú svoju domácu adresu na špecializovanej sociálnej sieti FetLife," prezradila. Zistila, že ľudia, ktorí organizovali večierky, používali postele svojich detí, aby mohli byť súčasťou párty a po každej akcii ich upratali. Išlo im vraj len o peniaze. 

Rosie začala priberať po tom, ako bola ako šesťročná sexuálne zneužitá. Neskôr objavila stránky zamerané na sex, ako je Chaturbate, kde ju muži povzbudzovali k tomu, aby jedla viac a viac. Jeden muž, ktorého spoznala na internete, zistil, ako naozaj volá a kde býva a začal ju prenasledovať.

Stalker bol fascinovaný myšlienkou "Death Feederism" - sexuálnou zvrhlosťou týkajúcou sa vykŕmenia niekoho tak, že bude taký tučný, až zomrie. Cynicky zmanipuloval Jeanovú do bodu, keď mu povedala, že ho miluje a dokonca ju prinútil, aby podviedla svojho vtedajšieho priateľa. Stalker sa tiež vydával za svoju bývalú priateľku a posielal Rosie správy, ktoré vyzerali ako od nej. "Doslova mi poslal ich spoločné akty, predstieral, že je ona a povedal mi, aby som sa od neho držala ďalej. Poslal mi aj videá, na ktorých bola po operácii na zníženie hmotnosti, čo je jeden z dôvodov, prečo ju nenávidel, pretože podstúpila operáciu na zníženie hmotnosti a schudla." 

Vtedy si uvedomila, že chlapík má obľúbený typ žien. Tmavé vlasy a oči, určitý typ postavy. Prítomnosť Rosie na internete k nej prilákala množstvo fetišistov, čo viedlo k nebezpečným stretnutiam. Aj z tohto dôvodu zmazala svoj účet na OnlyFans a svoj pôvodný účet na Instagrame a tiež sa snaží vrátiť k zdravšiemu spôsobu používania internetu. "Existujú určité veci, ktorým sa snažím vyhnúť, pretože viem, čo chcú kŕmiči. Tiež chcem byť osobou zameranou na životný štýl, v rámci ktorého chcem variť a jesť pred kamerou," dodala. 

Viac o téme: StalkerSexuálny večierok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu