Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženu prepadol na benzínke zlodej: Svoje auto zachránila šialeným kaskadérskym trikom

Zlodej využil moment ženinej nepozornosti Zobraziť galériu (3)
Zlodej využil moment ženinej nepozornosti (Zdroj: Facebook/Melissa Marian)

MILWAUKEE - Incident sa odohral v priebehu niekoľkých sekúnd. Mladá žena vyšla z auta, aby natankovala. Odrazu blízko nej zastavilo čierne auto a vybehol z neho maskovaný muž, ktorý nasadol do jej vozidla. Žena ani na chvíľu nezaváhala a urobila kaskadérsky kúsok.

Melissa Marianová z Milwaukee by mala dostať medailu za odvahu. Dokázala totiž zabrániť krádeži svojho auta a riskovala pri tom život. Keď videla, že doň vbehol niekto cudzí, vyskočila na kapotu auta a tvrdohlavo sa nalepila na predné sklo. Zlodeja postavila pred jasnú voľbu – okrem krádeže auta mohol mať na svedomí aj život jeho majiteľky.

Najkontroverznejší prípad českej krimi-histórie: Vraždy, útek, komplot a temná minulosť Kajínka

Zlodej sa zľakol a kaskadérsky manéver ženy ho prinútil z auta vystúpiť a pokúsiť sa o útek. Naskočil do čierneho vozidla, ktoré ho doviezlo a celá posádka gaunerov vzala nohy na plecia. Ako majiteľka bieleho vozidla neskôr zistila, auto zlodejov bolo ukradnuté. Priznala, že jej reakcia nebola práve najmúdrejšia a najbezpečnejšia, ale bola inštinktívna.

Ženu prepadol na benzínke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Melissa Marian)
Ženu prepadol na benzínke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Melissa Marian)

Video zavesila Melissa Marianová na Facebook a poprosila ľudí o jeho zdieľanie a pomoc. V čiernom aute sedeli štyria tínedžeri a ten, ktorý jej vliezol do auta, z neho ukradol kabelku aj s peňaženkou a mobilným telefónom.

Viac o téme: ZlodejKrádež autaTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu