Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Na Attilu Végha sa to valí z každej strany: Ďalšia tvrdá rana, ruky preč od neho dáva aj táto značka!

Attila Végh Zobraziť galériu (2)
Attila Végh (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Populárny slovenský bojovník a vplyvný influencer Attila Végh prišiel pre svoje kontroverzné vyjadrenia po prezidentských voľbách o ďalšiu spoluprácu. Po automobilke a výrobcovi bagiet sa od neho odvracia už aj výrobca piva Corgoň, ktorý s bojovníkom zastavil všetky komerčné aktivity.

Attila Végh najskôr zožal kritiku zo strany fanúšikov po otvorenej podpore Petra Pellegriniho pred prezidentskými voľbami. V dôsledku toho s ním rozviazala automobilka Renault spoluprácu, keďže porušil jeden zo základných bodov v zmluve - byť apolitický. Végh sa v dôsledku toho rozhorčil a v jednom z rozhovorov pre českú televíziu nešetril ostrou kritikou na adresu jeho kritikov a Pellegriniho protikandidáta Ivana Korčoka.

"Tí ľudia sú stratení, zdochliny, všetkých by som ich dobil, ktorí sa do mňa púšťajú. Normálne by som ich vyfackal," vyhlásil v rozhovore pre CNN Prima News, kde tiež nazval Ivana Korčoka “gádžom.“ Následne s ním rozviazala spoluprácu aj spoločnosť Pierre Baguette. 

"Spoluprácu s pánom Véghom nebudeme ďalej predlžovať,“ uviedla spoločnosť Pierre Baguette v komunikácii. „Hoci si ctíme všetky občianske práva zakotvené v ústave, vrátane slobody prejavu, považujeme za nemenej dôležité dodržiavanie kultivovanosti komunikácie na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť, akýmkoľvek spôsobom spojenú so značkou,“ odôvodnila spoločnosť svoje rozhodnutie.

Ruky preč od neho dáva už aj Corgoň

Attila Végh mal počas spomínaného rozhovoru na sebe tričko so svojimi reklamnými partnermi, medzi ktorých patrí aj výrobca piva Corgoň. Firma v utorok oznámila, že s bojovníkom ruší všetky komerčné aktivity. „Našim cieľom je šíriť zodpovednú, relevantnú, rešpektujúcu a apolitickú komunikáciu. Všetky naše posolstvá sa riadia prísnym Etickým kódexom, ktorého zásady vyžadujeme dodržiavať aj od našich obchodných partnerov,“ uviedol Corgoň. „Z tohto dôvodu sme zastavili ďalšie komerčné aktivity s Atillom Véghom,“ odôvodnila svoje rozhodnutie spoločnosť.

Na Attilu Végha sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Corgoň)

Viac o téme: SpoluprácaCorgoňAttila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu