Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozhnevaný Végh prerazil dno: Korčoka nazval "gádžom" a kritikov zdochlinami, ktorých by dobil

Attila Végh označil v rozhovore Ivana Korčoka za Zobraziť galériu (2)
Attila Végh označil v rozhovore Ivana Korčoka za "gádža" (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Slovenský zápasník Attila Végh aktuálne dosť rezonuje v médiách a netýka sa to športu. Prvým dôvodom je, že po podpore Petra Pellegriniho v prezidentských voľbách s ním ukončila spoluprácu spoločnosť Renault Slovensko. Tým sa to však neskončilo. Pre český spravodajský kanál dal otvorený rozhovor, v ktorom si rozhodne nebral servítku pred ústa. Ivana Korčoka označil za "gádža", o ktorom ani nevedel, že existuje a ľudí, ktorí prejavujú nesúhlas s jeho názormi, nazval "zdochlinami", ktoré by dobil.

Végh pred prezidentskými voľbami otvorene podporil Petra Pellegriniho, čo sa nestretlo s priazňou viacerých jeho fanúšikov. Ešte väčší rozruch to prinieslo tento týždeň, keďže jeden z jeho komerčných partnerov – Renault Slovensko s ním ukončil spoluprácu. Skupina Renault je súkromná a apolitická spoločnosť s vlastnými hodnotami, uviedli zo spoločnosti. Végh na to zareagoval, že sa vracia komunizmus.

Neprešiel poriadne ani deň a objavil sa Véghov rozhovor pre CNN Prima News. V ňom uviedol, že podporou Pellegriniho vo voľbách dal svoj názor a ľudia ho za to lynčovali. "Hovoria, že som športovec, ale nemám sa starať do politiky. Ale som občan SR, som otec, tak mám nejaké práva," povedal. „Keď sa kuchári rozprávajú v kuchyni, patrí politika do kuchyne? Alebo stavbári, murári, patrí to na stavbu?“ pýtal sa moderátora.

„Pre mňa Peter Pellegrini je osoba, ktorá je sympatická cez televíziu, poznám ho, vie sa vyjadrovať. Má moje sympatie, reálne. Toho druhého "gádža“, v živote som o ňom nepočul, ani neviem, že existuje. Preto som vyjadril názor, že by bolo dobré, keby on (Pellegrini) bol prezidentom republiky," povedal v rozhovore. 

Attila Végh
Zobraziť galériu (2)
Attila Végh  (Zdroj: Vlado Anjel)

Bez servítky sa rozhovoril aj o ľuďoch, ktorí s ním nesúhlasia a neberú jeho názor a píšu mu nenávistné komentáre „Nenávidia ma. Ale mňa to nezaujíma. Je to môj názor. Môžeš mi oblízať vajcia a choď kam chceš. Písali mi ľudia, ktorí mali na sebe okuliare, rôzne vlajky za sebou, pomýlení ľudia. Mne na tých ľuďoch nezáleží. Tam oni ukázali, akí sú, svoj charakter. Tí ľudia sú stratení, zdochliny, všetkých by som ich dobil, ktorí sa do mňa púšťajú. Normálne by som ich vyfackal," vyhlásil rozhorčene v štúdiu.

archívne video

TRÁPENIE Attilu Végha: Mám na sebe dosť TUKU... PREBOHA, to koľko musí SCHUDNÚŤ?! (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Peter PellegriniIvan KorčokAttila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu