Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Študentom pokazili promócie vlastní rodičia: Uveríte, len keď uvidíte toto šialené VIDEO

Rodičia sa pustili do seba Zobraziť galériu (3)
Rodičia sa pustili do seba (Zdroj: Youtube/ABC News)

MEMPHIS - Hromadná bitka sa strhla medzi rodičmi, ktorí boli hosťami na slávnostnom ukončení štúdia svojich ratolestí. Keď sa však dozviete dôvod ich pry, budete si prstami klopať na čelo. Nuž, dospelí sú niekedy horší ako deti.

Dramatická promócia sa odohrala v utorok v baptistickom kostole v americkom štáte Tennessee. Príčinou hádky bola obyčajná stolička. Na záberoch môžeme vidieť, ako jedna žena strká do staršieho pána stojaceho medzi ňou a stoličkou. Jeho príbuzná jej povie, že miesto je rezervované, no provokatérka do muža neprestáva rýpať. 

Študentom pokazili promócie vlastní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC News)

Ostatní rodičia sa snažia situáciu upokojiť a žiadajú obe strany, aby sa okamžite prestali hádať. No hádka sa naopak ešte viac vyostrila. Žena v čiernom svetri vyliala vodu na starého pána a pustila sa aj do zvyšku jeho rodiny. Následne nato po sebe znepriatelené strany vyštartovali aj fyzicky. "Preboha, veď toto je promócia. Bože, odpusť im," okomentoval to, čo videl, jeden z očitých svedkov. 

Študentom pokazili promócie vlastní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC News)

Stredná škola Arlington High School vyjadrila nad incidentom ľútosť. "Je poľutovaniahodné, že pár dospelých sa krátko pred začiatkom ceremónie nevedela vmestiť do kože a prekazila tak oslavu akademických úspechov našich študentov," uvádza vo svojom stanovisku. Agresívnych rodičov vyviedla ochranka von, aby mohla ceremónia pokračovať nerušene ďalej. 

Zažili ste aj vy nejaký trapas na promóciách, prípadne inej školskej slávnosti? Pošlite nám svoje príbehy na tipy@topky.sk alebo na náš Facebook!

Viac o téme: KostolHádkaBitkaPromócia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu