Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôza britskej študentky (21) na Sicílii: Nastúpila do taxíka a zrútil sa jej svet

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PALERMO - Britská študentka, ktorá učila na Sicílii v rámci výmenného programu, sa stala obeťou znásilnenia. Sadla totiž na lep falošnému taxikárovi, ktorý ju miesto domov zobral do odľahlej oblasti a sexuálne zneužil. Talianska polícia po páchateľovi pátra.

Dievča (16) sa v obchode s kebabom len pýtalo na cestu domov: Nasledovala nočná mora

Mladú ženu našla "s hlavou v dlaniach" strážna služba v blízkosti priemyselnej oblasti v Palerme na Sicílii. Jej priatelia už vopred upozornili políciu po tom, čo sa dlho nevracala z návštevy podniku.

Dievčina si podľa svojej výpovede dala v meste niekoľko drinkov. Rozlúčila sa s kamarátmi a chcela sa nechať odviezť. Bohužiaľ, biele auto, do ktorého nasadla, nebol oficiálny taxík. Muž, ktorý sa vydával za profesionálneho šoféra, ju držal v zajatí a odviezol na odľahlé miesto, kde ju napadol.

Taxikári v Bratislave sa
Zobraziť galériu (2)

Podľa talianskych novín La Repubblica ju muž po znásilnení nechal v kríkoch a utiekol. Roztrasenej dievčine sa však podarilo prebojovať cez hustý porast až na cestu, kde ju objavili a previezli do nemocnice, v ktorej ju vyšetrili a ošetrili jej zranenia. Bola odobraná aj vzorka DNA.

Polícia teraz pátra po 50 až 60-ročnom útočníkovi a skúma zábery z bezpečnostných kamier, či sa jej nepodarí natrafiť na stopu.

Viac o téme: Znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu