Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexuálne peklo! Scarlet je neustále sexuálne vzrušená: Následky sú katastrofálne, ukrutná bolesť a zničený život

Scarlet Kaitlin Wallen trpí nepríjemnou chorobou. Zobraziť galériu (3)
Scarlet Kaitlin Wallen trpí nepríjemnou chorobou. (Zdroj: Scarlet Kaitlin Wallen/Facebook)

NEW YORK - 21-ročná študentka Scarlet Kaitlin Wallen trpí perzistentnou poruchou pohlavného vzrušenia (PGAD), čo je stav, ktorý ju neustále vzrušuje a tým „ničí jej život“.

Američanka trpí svojou chorobou od svojich šiestich rokov. "Bolí ma odkedy si pamätám. Vulva ma neustále pálila - bolo to, akoby som bola prirodzene vzrušená, ale nechcela som to. Je tu bolesť nervov, ktorá nie je chcená - a nie je tam žiadna rozkoš." Dúfa však, že "budem môcť mať bezbolestný sexuálny vzťah v mojom živote." Scarlet hovorí americkým médiám o „horiacich chrobákoch pod mojou kožou“ a prirovnáva to k pocitu, že jej horia pohlavné orgány.

archívne video

Mauréry je v sexe poriadna divoška: Po súloži jedna OTÁZKA pokazila erotiku! (Zdroj: TV JOJ)

Dvojitá vagína

Okrem toho sa zistilo, že mladá Američanka trpí vrodenou neuroproliferatívnou vestibulodýniou – stavom, ktorý spôsobuje, že panvové nervy sú precitlivené na dotyk. Lekár tiež nakoniec diagnostikoval dvojitú vagínu, ktorá nesúvisela s jej PGAD. Scarlet: "Môj lekár mi povedal, že chce urobiť vestibulektómiu - operáciu na odstránenie bolestivého tkaniva z vagíny. Počas vyšetrenia však zistili, že mám dvojitú vagínu. Takže som najprv musel odstrániť zablokované tkanivo z vagíny."

Sexuálne peklo! Scarlet je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

"Stále chcem mať sexuálny vzťah - ale momentálne je mojou voľbou medzi životom s PGAD alebo úplnou necitlivosťou. Dúfam len, že jedného dňa budem môcť žiť normálny život."

Okrem PGAD trpí Scarlet aj obsedantno-kompulzívnou poruchou, kvôli ktorej sa ako tínedžerka spoločensky stiahla. Jej úzkosť jej robila problémy nadväzovať priateľstvá a byť v spoločnosti ľudí po dlhšiu dobu.

Viac o téme: ChorobaPGADScarlet Kaitlin WallenPohlavné vzrušenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu