Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chcete zlepšiť náladu? Pozrite si toto super VIDEO: Chlapček prvýkrát vidí púpavy a je to "šupa"!

Čo už je len rozkošnejšie, ako smejúce sa dieťa?
Čo už je len rozkošnejšie, ako smejúce sa dieťa? (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ak vám nehovorí nič meno Tom Fletcher či skupina McBusted, nevadí. V tomto prípade totiž nejde tak o jeho osobu, ako skôr o jeho synčeka, ktorý spôsobil cez víkend malé pozdvihnutie na internete. Niet sa veru čomu diviť, veď tento malý nezbedník dokáže rozosmiať takmer každého a nepotrebuje na to nič viac ako svoj vlastný úsmev. Veď posúďte sami!

Malý Buzz má iba jeden rôčik, a tak je pre neho veľa vecí ešte veľkou novinkou. Jednou z nich sa stali počas prechádzky s otcom aj púpavy. Zdá sa, že boli pre neho zdrojom neskonalej zábavy a ústočká sa mu roztiahli do úsmevu vždy vo chvíli, keď niektorú z nich jeho otec sfúkol.

Rozkošný štrbavý smiech nenechá určite chladným žiadneho diváka. A dobre sa na synčekovi bavil aj jeho rodič. Tom Fletcher vedel, že toto video určite ocenia aj jeho fanúšikovia, a preto ho zverejnil na svojom na kanáli na YouTube.

Popis pod záznamom hovorí: "Toto je dôvod, prečo byť otec je úžasné. Je to prvýkrát, čo môj syn Buzz videl púpavu... Myslím, že sa mu to páčilo." A nám sa to veru páči tiež.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu