Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík (31) sa naschvál nechal nachytať policajnou kamerou: Vieme prečo!

Christian drží v ruke nápis Zobraziť galériu (2)
Christian drží v ruke nápis (Zdroj: Uwe Köhn)

BERLÍN - Mladý Nemec prišiel s novým nápadom, ako využiť kamery merajúce rýchlosť vozidiel, ktoré vodiči zvyčajne nemôžu vystáť. Nechal sa jednou zachytiť a takýmto spôsobom požiadal svoju priateľku o ruku. Síce musí teraz zaplatiť pokutu, ale dôležitejšie je to, že žena jeho srdca povedala áno.

Christian Breier sa priestupku dopustil na ceste neďaleko svojho domu na predmestí Lipska. Nemecká polícia následne posiela previnilcom fotografie z kamery, aby im ukázala, že šoférovali skutočne oni. Lenže keď jeho priateľka otvorila list, objavila sa v ňom snímka, na ktorom ju jej milý žiada o ruku. Na fotke z policajnej kamery totiž držal obrí nápis "Willst du mich heiraten?", čiže "Vezmeš si ma?"

Mladík (31) sa naschvál
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Uwe Köhn)

Tridsaťjedenročný mladík ale povedal, že to vôbec nebola jednoduchá operácia. Vodičom v Nemecku hrozí najnižšia pokuta 15 eur len v prípade, že prekročí povolenú rýchlosť iba o 10 km/h. V prípade, že by išiel rýchlejšie až o 25 km/h, hrozil by mu postih až 80 eur a taktiež jeden trestný bod. Za osem trestných bodov môže prísť o vodičský preukaz. Aj preto si Breier dával veľký pozor, akou rýchlosťou. Vraj okolo kamery prešiel s nápisom v ruke celkovo päťkrát, než dosiahol tú správnu rýchlosť a podarilo sa mu, aby ho vyfotografovala.

"Hovorili sme spolu o svadbe už skôr. Ja som mu vtedy povedala, že musí vymyslieť nejaký 'cool' spôsob, ako ma o ruku požiadať," okomentovala žiadosť Christianova priateľka Anja.

Mladík (31) sa naschvál
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Uwe Köhn)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu