Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rhianne (24) na hlave narástla mohutná hrča, diagnóza ju šokovala!

Rhianna by sa mala uzdraviť Zobraziť galériu (3)
Rhianna by sa mala uzdraviť (Zdroj: walesonline.co.uk)

BUILTH WELLS - Dvadsaťštyriročnej Britke lekári povedali, že hrča veľkosti golfovej loptičky, ktorá jej narástla na hlave, je len neškodný zhluk krvných buniek. Neskôr ale zistili, že v skutočnosti ide o ojedinelý typ rakoviny, ktorý sa vyskytuje približne u jedného človeka z milióna za rok.

Podrobnejšie vyšetrenia preukázali, že Rhianna Thomasová trpí vzácnym typom malígneho nádoru kosti, tzv. Ewingovým sarkómom. "Bol to pre mňa obrovský šok. Nevedela som, čo ma čaká a to bolo na tom najstrašnejšie," spomína na moment, kedy jej lekári oznámili krutú diagnózu.

Rhianne (24) na hlave
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: walesonline.co.uk)

Dievčine museli chirurgovia oholiť polku hlavy, aby jej mohli tumor odstrániť. Hoci strata vlasov ju veľmi mrzela, uvedomovala si, že najdôležitejšie je, aby sa uzdravila.

Rhianne (24) na hlave
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: walesonline.co.uk)

To sa podľa všetkého aj podarilo. "Rakovina je chvalabohu preč. Všetky vzorky boli negatívne," povedala šťastná Rhianna, ktorá sa aj v ťažkých chvíľach snažila myslieť pozitívne. Ešte ju čaká chemoterapia a rádioterapia, prognózy na jej plné uzdravenie sú podľa odborníkov ale dobré.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu