Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Zahradníkovci budú piati a prezradili POHLAVIE bábätka: Z reakcie malého Jakubka odpadnete!

Branislav a Daniela Zahradníkovci na módnej prehliadke Lýdie Eckhardt
Branislav a Daniela Zahradníkovci na módnej prehliadke Lýdie Eckhardt (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Čoskoro budú piati! Braňo a Daniela Zahradníkovci rozšíria svoju rodinku, k synom Maťkovi a Kubkovi pribudne tretí súrodenec. Napriek pokročilému štádiu tehotenstva si však Daniela s manželom módnu prehliadku Lýdie Eckhardt neodpustila.

Braňo a Daniela Záhradníkovci na prehliadke módnej návrhárky Lýdie Eckhardt nikdy nechýbajú. Milujú jej módu a Daniela má nejeden kúsok aj vo vlastnej garderóbe. Nadýchať sa módy prišli aj na májovú prehliadku s názvom Na kus reči. Do reči sme sa s nimi pustili aj my a dôvodom nebola iba móda. Daniela sa totiž už o mesiac stane tretíkrát mamou. „Termíny sa rôznia, ale predpokladám, že to bude niekedy v polovici júna“, potvrdil Braňo a prezradil aj pohlavie dieťatka.

Galéria: Braňo a Daniela Záhradníkovci na prehliadke módnej návrhárky Lýdie Eckhardt nikdy nechýbajú

Chlapci sa tešia, aj keď si to nevedia ešte reálne predstaviť. „Oni si maminku sprivatizovali na sto percent a teraz sa budú musieť o ňu trochu podeliť, takže asi to nebude celkom jednoduché, ale bude dobré, keď to rodina zvládne spoločne“, odhodlane vraví poslanec. Rodina sa však na tretie dieťa teší: „Máte taký koktejl emócií, nie som prvorodička že - yes, čakám na to dva roky a podarilo sa… je to darček z nebíčka, prekvapenie, ktoré nás mierne zaskočilo, obavy sú, samozrejme, lebo hlavne vekom si človek viac uvedomuje, ale už sa tešíme, lebo o mesiac príde na svet. Už sme aj kočík kúpili“, vysvetľuje Daniela prezrádza aj to, či ju traja muži v dome počas tehotenstva hýčkali.

Braňo však vzápätí dodáva, že budú musieť upraviť manažment v rodine: „Sme sa pýtali v okolí známych, ktorí majú tri a viac detí na recept, ako to zvládnuť, lebo pri dvoch deťoch je to také klasické, teraz budeme mať tých detí viac… Pribúdajú deti aj vek, sily ubúdajú a treba naozaj isté veci a procesy racionalizovať vo fungovaní tej rodiny“. Čo všetko ich čaká, čo sa v ich živote zmení a akú hlášku povedal Jakubko na margo príchodu súrodenca, kvôli ktorému si budú musieť odoprieť dovolenku pri mori, sa dozviete z videa.

Zahradníkovci budú piati a prezradili POHLAVIE bábätka: Z reakcie malého Jakubka odpadnete! (Zdroj: NL/TH)

Pozrite si vo fotogalérii aj úchvatné modely z dielne Lýdie Eckhardt.

Galéria: Módna prehliadka Lýdie Eckhardt Na kus reči

Viac o téme: Branislav ZahradníkDaniela Zahradníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu