Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Havel robí reklamu, propaguje známy autobazár!

Havel ponúka 4000 ojazdených áut
Havel ponúka 4000 ojazdených áut (Zdroj: AAA Auto)

PRAHA - Bývalý prezident Českej republiky Václav Havel prepožičal svoje meno autobazáru AAA Auto. Urobil tak kvôli nadácii Vize 97 Dagmar a Václava Havlovcov, ktorá vďaka tomu na rok dostala do užívania vozidlo Audi. Uviedol to dnes server lidovky.cz s tým, že Havel predajňu ojazdených áut vraj reprezentuje náhodou, musel nahradiť manželku Dagmar.

Havel na inzeráte láka zákazníkov na "4000 vozidiel v ponuke" autobazáru. Exprezident za účinkovanie v reklame nedostal žiadny honorár, podľa jeho tajomníčky Sabiny Tančevovej je v prípade daru pre nadáciu takýto postup bežný. Ak dostane nejaký dar, je za to plnenie, povedala serveru. Nadácia auto užíva od januára, uviedli lidovky.cz.

"Väčšinou tieto dary ako predsedníčka správnej rady preberá pani Dagmar Havlová, ale v tomto prípade nebola v republike, a tak za ňu pán exprezident ako spoluzakladateľ nadácie a člen správnej rady zaskočil," dodala Tančevová.

V reklame účinkoval aj súčasný prezident Václav Klaus, ktorý pred voľbami v roku 2002 súhlasil s účinkovaním v reklame na lyže a dostal sa tak na hranu zákona, napísal včera server lidovky.cz.

Havel pri odovzdávaní auta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu