Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SuperZverinec s Jankou Hospodárovou iba na Topkách! TOTO nikdy nedávajte psovi, môžete ho zabiť

Jana Hospodárová a Robo Schemmer
Jana Hospodárová a Robo Schemmer (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Vstúpte s nami do ríše zvierat. V relácii Superzverinec sa dozviete užitočné rady, ako sa čo najlepšie starať o vášho domáceho miláčika.

Zdravý pes – šťastný pes. A aj celá rodina. Ovplyvniť sa dá nielen pravidelnou starostlivosťou a návštevou veterinára, ale aj kvalitnou stravou. Tá by mala byť nutrične vyvážená, pričom treba zohľadňovať plemeno, vek a tiež aktivitu vášho domáceho miláčika. Strava by mala obsahovať kvalitný zdroj živočíšnych proteínov, tuky, vitamíny, minerály a sacharidy. Prítomnosť omega 3 nenasýtených mastných kyselín podporí zdravie kože a krásu srsti, okrem iného aj kardiovaskulárny a nervový systém. Presne o tom sa zhovárame v relácii SuperZverinec, v ktorej sa budeme venovať našim domácim miláčikom.

Galéria: Superzverinec s Jankou Hospodárovou

„Relácia Superzverinec však nebude iba o psoch či mačkách, ale aj hadoch, rybičkách, zajačikoch, alebo aj o potkanoch“, sľubuje moderátorka Janka Hospodárová, ktorá hneď v prvom vydaní vyspovedala manažéra rozvojového a vzdelávacieho centra Super zoo Roba Schemmera práve o vhodnej strave pre psov. Čo je teda pre nich najvhodnejšia strava a čo je vyslovene zakázané? Varené jedlo alebo granuly? Prečo pes žerie trávu a je to prospešné? Ako zistiť, ktoré krmivo je pre vášho psa najvhodnejšie? Sú kosti správnou voľbou? Z čoho kŕmiť psa, ak žerie rýchlo a pažravo? A napokon, kedy je vhodné ich kŕmiť? To je len časť otázok, ktoré sme položili Robovi. Ak chcete vedieť viac alebo sa čokoľvek poradiť, svoje otázky môžete písať na mail: supezverinec@topky.sk, radi vám na ne zodpovieme.

SuperZverinec s Jankou Hospodárovou iba na Topkách! TOTO nikdy nedávajte psovi, môžete ho zabiť (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Jana HospodárováSuperzverinecSuper zoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu