Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Victoria Beckham má 50 rokov: Emotívne slová oslávenkyne a krásne vyznanie lásky od Davida!

Victoria Beckham
Victoria Beckham (Zdroj: SITA/AP/Claudie Paris)

LONDÝN - Svetoznáma speváčka a módna návrhárka Victoria Beckham oslavuje počas dnešného dňa veľké jubileum. Pri tejto príležitosti zverejnila na sociálnej sieti zaujímavý odkaz, pod ktorým nechýbajú gratulácie od fanúšikov. Krásnych slov sa dočkala aj od svojej životnej lásky Davida Beckhama (48). Ten jej venoval nádherné vyznanie, ktoré jej deň spravilo ešte výnimočnejším.

Galéria: Victoria Beckham

Bývalá členka Spice Girls patrí medzi najznámejšie osobnosti svetového šoubiznisu. Pri pohľade na ňu by však málokomu napadlo, že počas dnešného dňa oslavuje už svoje 50. narodeniny. Pri tej príležitosti nezabudla na svojich fanúšikov, s ktorými sa podelila o úprimné a emotívne slová.

„Počas toho, ako sa pripravujem na to, že budem mať 50, sa cítim veľmi požehnaná. Rovnako tak sa cítim veľmi spokojná. Nielen s tým, kde momentálne som ako žena, ale aj s mojimi módnymi značkami. Mojou ambíciou bolo pomôcť ženám, aby sa cítili ako svoja najlepšia verzia," napísala Beckham.

„Verím tomu, že v živote môžete byť popovou hviezdou, matkou, manželkou, dizajnérkou... Mojou vášňou bolo snívať vo veľkom. Verte si... Všetci ostatní vás budú nasledovať. Ak budete mať dostatok šťastia, tak nájdete niekoho, kto vo vás bude veriť ešte viac. David, budem ti navždy vďačná za tvoju lásku, podporu a naše deti, ktoré ma spravili kompletnou," doplnila dnešná oslávenkyňa.

K jej gratulantom sa počas dňa pridal aj spomínaný David, ktorý svojej manželke venoval krásne slová. „Všetko najlepšie mojej nádhernej manželke. V tento deň by si sa mala obzrieť a byť hrdá na to, čo všetko si dokázala. Spice Girls, biznis a samozrejme si si zobrala kapitána Anglicka. Najväčším úspechom sú však tvoje deti, ktoré si viedla, milovala a učila. Milujú ťa viac, než dokážu vyjadriť slovami. Uži si tento špeciálny deň, zaslúžiš si to," napísal bývalý futbalista.

Viac o téme: Victoria Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu