Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka dala fotografovi PORIADNU LEKCIU: Takto reagovala na jeho neslušný návrh!

Hannah Waddingham Zobraziť galériu (2)
Hannah Waddingham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Na túto lekciu tak skoro nezabudne. Počas víkendu sa v Londýne konalo odovzdávanie cien Olivier Awards, ktorého sa zúčastnila aj britská herečka Hannah Waddingham (49). Tá však počas toho, ako sa postavila pred fotografov, dostala od jedného z nich nemiestnu prosbu. Moderátorka slávnostného večera mu však rázne vysvetlila, že všetko má svoje hranice.

V nedeľu sa v Londýne konalo odovzdávanie cien Olivier Awards, ktorých sa zúčastnilo množstvo známych osobností. Jednou z nich bola aj britská herečka Hannah Waddingham, ktorá si zahrala vo viacerých známych seriáloch, ako sú napríklad Ted Lasso, Game of Thrones či Sex Education.

Hannah Waddingham
Zobraziť galériu (2)
Hannah Waddingham  (Zdroj: SITA)

Na slávnostnom večeri sa zhostila aj úlohy moderátorky, avšak nedeľnú akciu si zapamätá aj kvôli niečomu inému. Ešte pred začiatkom sa totiž dostala do menšej roztržky s jedným z fotografov, ktorý chcel, aby počas pózovania ukázala aj svoju nohu.

To sa však nestretlo s pochopením herečky a mužovi s fotoaparátom dala na oplátku lekciu slušného správania. „Pane Bože, toto by si mužovi nikdy nepovedal. Nebuď idiot, lebo odídem. Nehovor mi, aby som ukázala nohu. Nie. Maj nejaké spôsoby," povedala herečka, ktorú na sociálnych sieťach podporilo množstvo fanúšikov. 

Viac o téme: Hannah Waddingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu