Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdna herečka prekvapila fanúšikov: Radikálna zmena imidžu?!

Michelle Pfeiffer Zobraziť galériu (7)
Michelle Pfeiffer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Michelle Pfeiffer (62) ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Od nepamäti je pre ňu typická blonďavá hriva. Krásna herečka v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, na ktorej pózuje zmenená na ryšavku. Čo poviete, pristane jej to?

Galéria: Michelle Pfeiffer je krásna žena.
Michelle Pfeiffer je talentovaná herečka, ktorá mala viackrát na dosah Oscara a za svoje výkony pred kamerami dostala rôzne iné ocenenia. Hollywoodska plavovláska sa viackrát ocitla i v rebríčku najkrajších ľudí sveta. A to právom. 

Pred kamerami je Michelle stále aktívna. Naposledy účinkovala v počine French Exit. Záberom z nakrúcania sa herečka pochválila aj na Instagrame, čím mnohých fanúšikov prekvapila. Kvôli tejto úlohe totiž radikálne zmenila imidž a istý čas bola ryšavkou. Zrejme jej dopomohla parochňa. Mnohí z followerov sa ale zhodli, že aj s červenou hrivou jej to veľmi pristane. 

Michelle Pfeiffer ako ryšavka.
Zobraziť galériu (7)
Michelle Pfeiffer ako ryšavka.  (Zdroj: Instagram)

Kariéra a atraktívny zovňajšok nie sú to jediné, čím sa môže slávna herečka pochváliť. Nedávno totiž spolu s manželom - scénaristom a producentom Davidom Kelly olslávili 27. výročie sobáša. Dvojica má syna Johna Henryho a dcéru Claudiu Rose, ktorú si adoptovali. 

Michelle Pfeiffer s manželom.
Zobraziť galériu (7)
Michelle Pfeiffer s manželom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michelle Pfeiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu