Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Brutálna bitka pred kamerami: Mladík zmlátil modelku v priamom prenose!

Mladíkovi došla trpezlivosť a svoju súperku surovo zmlátil. Zobraziť galériu (7)
Mladíkovi došla trpezlivosť a svoju súperku surovo zmlátil.

RUSKO – Pobili sa o výhru... A to doslova! Televízne kamery toho znesú skutočne veľa, o čom svedčí obsah rôznych reality šou. V Rusku však majú rušné aj vysielanie súťažných formátov. Potvrdzuje to poburujúce video, na ktorom agresívny mladík surovo zmlátil súperku.

Au, to muselo bolieť! Televízne súťaženie sa teší mimoriadnej obľube všade vo svete. No súboj pred kamerami býva často náročný na psychiku. Svoje by o tom vedel hovoriť istý Rus, ktorý predviedol pred kamerami mimoriadne nešportové správanie.

Na internete sa totiž objavil poburujúci úryvok zo súťaže, kde bolo hlavnou výhrou auto. Princíp spočíval v tom, že finalisti sa ho museli po celý čas dotýkať a vzájomne sa pri tom provokovali. Na vyrývajúce reči a správanie však škaredo doplatila jedna polonahá účastníčka. Svojho súpera totiž vytočila do nepríčetnosti a priamo pred kamerami utŕžila poriadny výprask.

Mladík totiž hodil tmavovlásku o zem a mlátil ju hlava-nehlava. Prítomný moderátor sa po chvíľke spamätal a aspoň sa zmätenej dievčiny opýtal, či je v poriadku. Neskôr ju poslal do zákulisia. Rovnako tak aj agresívneho útočníka, ktorý v hre samozrejme viac nemohol pokračovať.

VIDEO: Agresívny mladík zbil v priamom prenose svoju súperku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu