Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna speváčka na pódiu s fľakom v rozkroku: Preboha, ona sa počúrala!

Speváčka Fergie si cvrkla do nohavíc priamo počas vystúpenia pred davom fanúšikov. Zobraziť galériu (15)
Speváčka Fergie si cvrkla do nohavíc priamo počas vystúpenia pred davom fanúšikov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prenasleduje ju to ako nočná mora! Hoci sa speváčka Fergie (39) ako vokalistka kapely The Black Eyed Peas dostala na výslnie hudobného neba, škandálom sa vždy oblúkom vyhýbala. Jediný okamih, ktorý v rámci kariéry nedokáže prehltnúť, je jej „mokrý“ koncert spred takmer desaťročia. Speváčka s plným mechúrom si vtedy uľavila priamo na pódiu.

Takéto poníženie by už nikdy v živote zažiť nechcela! Reč je o krušných chvíľach, ktoré Fergie okúsila počas vystúpenia na San Diego Street Scene ešte v roku 2005. Spolu s kolegami z populárnej kapely totiž nedorazila načas a nemala už ani minútku, aby si odskočila na záchod. Výsledok? Pred davom fanúšikov sa predviedla s mokrým fľakom na nohaviciach rovno medzi nohami.

Aj keď sa trápna situácia odohrala už pred vyše deviatimi rokmi, Fergie sa k nej vrátila v tohtotýždňovom rozhovore, keď zavítala do rannej šou svetoznámej hip-hopovej rádiostanice Hot 97. Nepadlo jej to síce ľahko, no nakoniec sa rozrozprávala o tom, ako si životný trapas vlastne privodila. V bielom tope bez rukávov a v šiltovke síce vyzerala skvele, no tmavý fľak v oblasti rozkroku pre ňu zostáva nezabudnuteľným mementom.

„Toto sa jednoducho nestáva často. Meškali sme na pódium, ponáhľali sme sa po diaľnici, boli piatkové zápchy. A keď sme prišli na miesto, okamžite sme začali koncertovať,“ vylíčila hudobná hviezda stresujúce okolnosti. A kedy si vôbec uvedomila, že niečo nie je v poriadku? „Pobehovala som po javisku, poskakovali sme a spievali Let's Get It Started. Ja som sa rozohnila, skákala som a behala hore-dole po javisku, prudko mi stúpal adrenalín. Želám si, aby sa to nikdy nestalo... Bolo to také trápne!“ nasypala si plavovláska popol na hlavu. Je nad slnko jasnejšie, že predmetná nehoda z roku 2005 rozhodne nebude patriť k tým, na ktorých sa Fergie s odstupom času už len pousmeje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu