Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jennifer Lopez sa odhalila na ulici: Má 45 a telo bohyne - jednoducho wau!

Jennifer Lopez provokovala na ulici športovou podprsenkou a vystavila na obdiv perfektne vytvarované bruško. Zobraziť galériu (14)
Jennifer Lopez provokovala na ulici športovou podprsenkou a vystavila na obdiv perfektne vytvarované bruško. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Popiera zákony prírody! Zatiaľ čo jej známe rovesníčky zakrývajú ochabnuté partie a vymetajú kliniky krásy, Jennifer Lopez (45) si vychutnáva životnú formu. O päť rokov síce oslávi polstoročnicu, no telom pripomína sviežu dvadsiatku. Včera ohúrila na ulici v športovej podprsenke, keď sa pochválila dokonale vypracovaným bruškom.

Zasa mala naponáhlo? Hoci Jennifer Lopez priviedla na svet až dve ratolesti, jej postava akoby patrila vyšportovanej mladici, ktorá nikdy nerodila. Speváčka sa netají tým, že potraviny na svojom tanieri si dôkladne vyberá a v posilňovni trávi celé hodiny. Pravidelný tréning nevynechala ani tento týždeň, keď z fitnescentra odchádzala naozaj naľahko. Akonáhle zbadala paparazzov, siahla po pohodlnom tričku, no objektívy a prsty na spúšti boli tentoraz rýchlejšie. Čerstvé zábery pritom potvrdzujú iba jediné. Śtíhla speváčka sa pýši telom, aké medzi hollywoodskymi kráskami v zrelom veku nemá konkurenciu.

J-Lo si zrejme opäť dala poriadne do tela, preto z posilňovne odchádzala len v priliehavých čiernych legínsach a vo fialovej športovej podprsenke. Už po chvíli si síce začala obliekať ďalšiu vrstvu, no fotografi si jej odhalené bruško nenechali ujsť. Nie každá štyridsiatnička jej formátu sa totiž môže pochváliť krivkami nádejnej fitnesky. Kedysi si Jennifer pestovala nálepku latino hviezdy s kyprým pozadím, no dnes má boky neporovnateľne štíhlejšie a vyformované do najmenšieho detailu.

Dvojnásobná mamička zostala síce bez partnera, no o to viac času jej zostáva na to, aby sa venovala sebe. Po tom, čo schudla päť kíl, sa totiž cíti lepšie a sebavedomejšie než kedykoľvek predtým. „Cítim sa lepšie, keď som vo forme a starám sa o seba. Ak chcete, aby vás ostatní ľudia milovali, musíte sa najskôr postarať sami o seba,“ nechala sa nestarnúca diva počuť v nedávnom interview pre istý magazín. V kuloároch sa však už medzičasom začalo šuškať, že J-Lo mala s bývalým zajačikom Casperom Smartom tajné nočné rande. Nie je vraj vylúčené ani to, že ho vezme na milosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu