Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fekálna historka Adely Vinczeovej: FUJ, to musel byť strašný HUMUS!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Fuuuuj, tak toto si človek ani nechce predstaviť! Väčšina z nás má doma domáceho miláčika, no a zrejme každý už zažil situáciu, že to jeho chlpáč nevydržal a na podlahe mu nechal "voňavý" darček. Zvyčajne z toho nie je až taká katastrofa, ale toto... Preboha!

Galéria: Milujem Slovensko

Už v piatok 12. apríla o 20.30 na Jednotke pokračuje 14. séria šou Milujem Slovensko ďalšou premiérovou epizódou. Moderátor Martin Nikodým privíta v štúdiu opäť dva súťažné tímy. Pod vedením kapitánky Adely Vinczeovej budú súťažiť Martin Mňahončák, Braňo Deák a Sára Polyaková. V tíme Dana Dangla bude proti nim stáť trojica Kristína Kucianová, Veronika Hatala a Marián Miezga.

Fekálna historka Adely Vinczeovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

Ako to už býva, ani tentokrát nebude núdza o vtipné historky celebritných účastníkov. No tá doslova najnechutnejšia vyjde z úst Adely Vinczeovej. Tá dostane všetkých do kolien v momente, kedy príde k téme domácich maznáčikov. Pritomným rozpovie príbeh o mačke, ktorá sa "vykadila" za gauč jej kamarátky. A to, čo nasledovalo potom, si nechcete predstaviť ani v najhoršom sne! Viac sa dozviete z nášho videa a garantujeme vám, že na TOTO si začnete dávať obrovský pozor! 

Fekálna historka Adely Vinczeovej: FUJ, to musel byť strašný HUMUS! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Milujem SlovenskoAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu