Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Andrea Bučko nie je neviditeľná žena: Darí sa jej všetko, na čo siahne! ALE ČO LÁSKA?

Andrea Bučko
Andrea Bučko (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Andrea Bučko pochádza z umeleckej rodiny. Mama Adriena Bartošová je jazzová speváčka, otec Štefan Bučko herec, a dcéra oboje. Vyštudovaná divadelná dramaturgička a režisérka má popri tom všetkom ešte na viac!

Andrea Bučko je speváčka, herečka a dramaturgička v divadle. Určite ju poznáme najmä v spojitosti s Dominikou Kavaschovou, s ktorou spievajú pesničky, ktoré dokážu udrieť na ženskú strunu. Či už je to Neviditeľná žena alebo Diva: „Chceli sme tým dať najavo, že strašne častokrát nás ľudia berú tak povrchne zvonku. Lebo nie si dokonalo milá, dokonalo oblečená, dokonalo usmievavá, dokonalo niečo a ľudia často súdia viac zvonka ako zvnútra“, vysvetľuje speváčka i autorka piesní a dodáva: „Sme normálne ženy z krvi a z piva“, smeje sa Andrea, ktorá pivo pije najmä v lete. A ochutnala aj pivo, ktoré tieklo prúdom na evente, kde účinkovala. Organizátori ju oslovili najmä preto, že aj ona je – podobne ako pivo Bohém - v niečom bohémka. „Ak je bohém naozaj človek, ktorý si užíva život, tak v tomto si môžem povedať, že áno“, priznala sa. „Vnímam ten život naplno a chcem ho žiť naplno. Som milovník života s dobrými aj zlými momentami… v tomto sa považujem za jemnú bohémku.“

Za najdôležitejšiu však v živote považuje lásku. A tú má! S priateľom je šťastná, a to aj napriek pracovnej vyťaženosti, kvôli ktorej zatiaľ na svadbu či dieťa nepomýšľajú. „Ja si hovorím, že všetko príde v správny čas“, hovorí Andrea, ktorá je však teoreticky otvorená otázke budovania rodiny. Tlačia ju do toho už aj rodičia? Dozviete sa vo videu.

Andrea Bučko (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Andrea BučkoBohém
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu