Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dnes HVIEZDI v jojkárskej šou, ale KEDYSI: Ukazovala HOLÉ PRSIA v priamom prenose!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Mikela Vlček (34) je na sociálnych sieťach známym menom. Len na Instagrame ju sleduje takmer 70 tisíc ľudí. Aktuálne tmavovláska hviezdi v jojkárskej šou Nákupné maniačky. Slováci ju však na obrazovkách spoznali už oveľa skôr... Písal sa rok 2012 a ona ukazovala holé prsia v priamom prenose!

Včera sa na obrazovkách televízie Joj predstavila nová partia súťažiacich šou Nákupné maniačky. Vzhľadom na to, že je v piatok sviatok, namiesto bežnej pätice sa predstavili len štyri maniačky. Jednou z nich je aj Mikela Vlček, ktorá je na sociálnych sieťach pomerne známym pojmom - na Instagrame ju sleduje takmer 70 tisíc ľudí. 

Do povedomia širokej verejnosti sa však tmavovláska dostala už pred rokmi. Prvýkrát na seba upozornila v markizáckej reality šou Pláž 33, kde ako profesionálna striptérka predviedla erotický tanec pre finalistu Feriho, na jeho rozlúčke so slobodou. No a tvorcom z Markízy sa zapáčila zjavne natoľko, že ju oslovili do ďalšieho projektu. 

Rozbiehali vtedy televíziu Dajto, ktorá mala byť určená predovšetkým pre mužov. Do vysielania v tom čase nasadili aj reláciu Sexy šport, kde sa "moderátorky" počas hlásenia športového spravodajstva postupne vyzliekali, až napokon zostali úplne nahé. No a práve tam Mikela získala angažmá. Pozrite, ako to vtedy vyzeralo! 

Dnes HVIEZDI v jojkárskej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Mikela Vlček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu