Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ostrihoňová chce ísť do europarlamentu, Sajfa priznáva: Útek do Bruselu a koniec kariéry?!

(Zdroj: Instagram VO)

BRATISLAVA – Sajfa stojí pri svojej manželke vo všetkom! Veroniku podporuje aj v rozhodnutí zmeniť svoje kariérne smerovanie. Vo februári sa totiž rozhodla kandidovať v najbližších eurovoľbách a skončila s moderovaním relácie Silná zostava.

Vo februári Progresívne Slovensko oznámilo, že moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová bude kandidovať do europarlamentu. Manželka moderátora Mateja Sajfu Cifru chce byť hlasom férového a proeurópskeho Slovenska a ako sme zistili, Matej Sajfa Cifra je na svoju Veroniku hrdý a veľmi ju podporuje v rozhodnutí vstúpiť do politiky: „Ja som bol veľmi pozitívne naladený od momentu, kedy prišla tá ponuk a moja reakcia bola veľmi pozitívna. Myslím si že tam patrí Slušný človek má reprezentovať túto krajinu na takom fór ako je Európsky parlament…“, s nadšením hovorí Sajfa. Rozhodovanie zrejme nebolo úplne jednoduché, ale bavili sa o tom spoločne a bez presviedčania. „Ja som si nerobil ani tabuľku plus mínus, ja som od začiatku vedel, že si tam Verču viem predstaviť.“

Ak by však prišla možnosť ísť do Bruselu, čo potom? „Je zbytočné sa teraz o tom baviť, keď to vyjde, tak sa budeme prispôsobovať tomu, čo bude treba robiť a akým spôsobom sa zariadime, ale to až vtedy, keď to bude čierne na bielom“. Otázkou však je, či by Sajfa s deťmi išli s ňou do zahraničia a či by sa povedzme dokázal vzdať moderátorstva. Aj na túto otázku odpovedal Sajfa vo videu.

Ostrihoňová chce ísť do europarlamentu, Sajfa priznáva: Útek do Bruselu a koniec kariéry?! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraSajfa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu