Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hriešna FOTO sexi markizáčky: V priesvitnej podprsenke ukázala holé prsia a bradavky!

Martina Štetiarová ukázala prsia v plnej kráse. Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová ukázala prsia v plnej kráse. (Zdroj: Foto: Instagram M.Š.)

BRATISLAVA - Pekelne zvodná! Slovenská sexbomba Martina Štetiarová (33) patrí k ženám, ktorým nahota nerobí veľký problém. Dôkazom môžu byť aj jej odvážne fotografie, ktorými permanentne dráždi svojich priaznivcov na sociálnej sieti. Obdivovateľov ženskej nahoty potešila aj včera svojou poriadne vzrušujúcou fotografiou. V priesvitnej podprsenke totiž ukázala celkom nahé prsia i bradavky.

Ženské prsia sú pre mnohých pánov doslova magnetom. Toho si je dobre vedomá aj exfarmárka Martina Štetiarová, ktorá sa so svojím napumpovaným dekoltom chváli pri každej možnej príležitosti. Pomerne dráždivým záberom provokovala plavovláska aj včera na svojej fanúšikovskej stránke, ktorým napružila mužskú predstavivosť snáď na maximum.


Krásna markizáčka provokuje: V priesvitnom ukázala kompletne holé prsia!


Sexi markizáčka sa totiž tentoraz cvakla iba v priesvitnej spodnej bielizni, v ktorej dokonale vynikli jej najväčšie ženské zbrane. Spod tenučkej transparentnej látky jej bolo vidno nielen bradavky, ale i kompletne holé prsia.

Blondínka okrem toho vystavila na obdiv aj svoje vypracované krivky a hriešnu foto samozrejme nezabudla okoreniť poriadne vzrušujúcou pózou. Hm, nečudo, že známa sexbomba takto privedie do varu nejedného svojho obdivovateľa...

 

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu