Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Popletená jojkárska moderátorka: Dva prešľapy v priamom prenose!

Utorkové vysielanie nepatrilo u Stanislavy Kováčik k najvydarenejším. Zobraziť galériu (6)
Utorkové vysielanie nepatrilo u Stanislavy Kováčik k najvydarenejším.

BRATISLAVA - Nedarilo sa jej! Stanislava Kováčik (38) je dlhoročnou tvárou televízie Joj. No ani ostrieľaná profesionálka sa niekedy nevyhne chybám. Utorkové vysielanie relácie Krimi rozhodne nepatrilo medzi blondínkine najvydarenejšie. Jednu z viet poplietla tak, že sa v jej strede zrazu zasekla a iba habkala. No ani zahlásenie ďalšej reportáže nezvládla úplne dokonalo.

Stanislava Kováčik sa na obrazovkách televízie Joj objavuje už naozaj dlhý čas. Začínala ešte ako Jakubíková. Zdá sa však, že ani dlhoročný tréning nie je zárukou, že v živom vysielaní pôjde všetko ako po masle. 

Na začiatku utorkovej relácie Krimi totiž pôsobila moderátorka dosť popletene. Pokazila zahlásenie až k dvom reportážam. K viditeľnej chybe došlo hneď pri prvom príspevku. „Zúfalá žena si uvedomuje, že Parkinsonovu chorobu zlomený muž... ehm... by... svoje slová len ťažko zrealizoval,” oznámila divákom blondínka trhane. V rýchlosti totiž zle vyskloňovala slovné spojenie s parkinsonom a potom si uvedomila, že zvyšok vety kvôli tomu na predchádzajúce slová nenadväzuje.

Neskôr sa ale diváci opäť nestačili čudovať. „Podľa svedkov skočil pod koľaje vlaku a pod blížiaci sa vlak aj napriek zatiahnutej rýchlobrzde sa ho podarilo zastaviť až po 300 metroch, povedala na kameru Kováčik. Tu evidentne zamenila slovo kolesá za koľaje – pod tie sa skočiť naozaj nedá, keďže sú pevne pripevnené k zemi. Navyše, omylom zrejme spojila dve vety do jednej. Topky.sk preto zisťovali, či chyba vznikla vinou čítacieho zariadenia alebo samotnej moderátorky. V televízii Joj sa ale k tejto téme nevyjadrili.

VIDEO: Chybné zahlásenia Stanislavy Kováčik

Krimi - Hrôzostrašné vyhrážky
Krimi - Vlak

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu