Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ICONIQUE Professional: Profesionálna starostlivosť o vaše vlasy

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: GIVET Czech)

Otrepaná fráza vraví, že vlasy sú korunou krásy. Je ale v skutočnosti tak úplne otrepaná? Veď spojenie „bad hair day“ tiež nevzniklo pre nič za nič. Ako si poistiť sebavedomie krásneho účesu? Správnou starostlivosťou už od základu.

Nová generácia vlasovej kozmetiky ICONIQUE Professional bola vytvorená v spolupráci s vlasovými expertmi, vďaka čomu obsahuje inovatívne ingrediencie v maximálne účinných koncentráciách. V ponuke produktov sú hneď tri rady: R+ Keratin Repair je určená pre suché a poškodené vlasy, V+ Maximum Volume dodáva objem jemným vlasom a rad C+ Colour Protection ocenia vlasy farbené.  

V každom z týchto produktových radov nájdete šampón, kondicionér a masku na vlasy. Prípravky na seba dokonale nadväzujú a obsiahnuté zložky sa vzájomne podporujú. Preto platí, že ak použijete dva produkty alebo rovno celý rad, zažijete ich synergický efekt a ešte intenzívnejšie výsledky.  

ICONIQUE Professional: Profesionálna starostlivosť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GIVET Czech)

Prečo práve keratín? 

Jednou z hlavných ingrediencií, na ktoré produkty ICONIQUE Professional stavajú, je hydrolyzovaný keratín. Keratín je totiž základnou stavebnou zložkou vlasov. Hydrolyzovaný keratín vlasy obnovuje a zlepšuje ich vzhľad. Jeho molekuly prenikajú do vlasového vlákna a vyplňujú vzniknuté medzery. Vlasy získajú na objeme a budú hladké a lesklé. Keratín tiež pôsobí ako zvlhčovadlo, pretože na vlasoch vytvára ochranný film, ktorý udržuje vlhkosť. 

ICONIQUE Professional: Profesionálna starostlivosť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GIVET Czech)

Ďalšie účinné látky 

Keratín prepožičal svoj názov radu pre suché a poškodené vlasy R+ Keratin Repair. Pozrieme sa na neho preto trochu bližšie. Najskôr ale spomenieme, že hydrolyzovaný keratín nie je jedinou účinnou látkou. Napríklad kationický polymér Symbio® quat dokáže vytvárať na povrchu vlasov katiónové vrstvy, ktoré pomáhajú zlepšovať ich vzhľad a znižovať trenie medzi vlasmi. Ďalšou zložkou, ktorá zlepšuje hydratáciu vlasov, je proteín sericín. Táto bielkovina získavaná z hodvábu podporuje celkovú kondíciu vlasov a dodáva im hebkosť a hodvábny lesk. 

ICONIQUE Professional: Profesionálna starostlivosť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GIVET Czech)

Krok za krokom 

Každé umytie vlasov začína použitím šampónu. Šampón ICONIQUE Professional R+ Keratin Repair vlasy dokonale vyčistí a zlepší ich celkovú kondíciu. Keratín ich posilní, takže budú lepšie chránené proti krehkosti, lámavosti a nadmernému vypadávaniu. Spolu s kondicionačným polymérom potom tiež upokojí citlivú vlasovú pokožku. 

Kondicionér ICONIQUE Professional R+ Keratin Repair vlasom okamžite dodá prirodzený lesk. Pri pravidelnom používaní sa viditeľne zlepší ich vzhľad a budú hodvábne na dotyk. Silikónová mikroemulzia zaistí, že ich ľahko rozčešete a upravíte do účesu. 

Krepovité, suché alebo poškodené vlasy ocenia intenzívnu hĺbkovú starostlivosť v podobe vlasovej masky ICONIQUE Professional R+ Keratin Repair. V maske obsiahnutý hydrolyzovaný keratín spolu s unikátnou repair zložkou efektívne prispieva k postupnej oprave vlasov. Hedvábný protein - sericin vytvára na vlasoch ochranný film a dodá im lesk a hebkosť. Séria ICONIQUE Professional R+ celkovo ochráni vaše vlasy pred poškodením, či už ide o mechanické namáhanie, pôsobenie tepla z fénov alebo žehličiek, alebo účinky chemických látok.

Značku ICONIQUE Professional môžete vyskúšať napríklad v predajniach NOTINO. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu