Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Boh mi dal telo na celý život a ja som si ho za pár rokov zničila

Crazy Deya to dopracovala na metabolický vek 75 rokov PR článok Zobraziť galériu (2)
Crazy Deya to dopracovala na metabolický vek 75 rokov (Zdroj: @inffero.portrait)

Exfarmárka Andrea Matejčíková alias Crazy Deya nepatrí k hviezdičkám, ktoré zasvietia v reality show a potom rýchlo zhasnú. Živí sa prácou vo vlastnom kaderníckom salóne a popritom je aktívna na sociálnych sieťach, kde sa prezentuje ako človek milujúci dobré jedlo. Pôžitok z neho prirovnáva k orgazmu.

Kvôli láske k jedlu však z času na čas musí riešiť svoju hmotnosť. „Vyskúšala som veľa diét. Ale ak máte radi jedlo tak ako ja, neviete si ho dlhodobo odopierať. Skúsila som tréningy vo fitku s osobným trénerom a jeho stravou, no tá bola založená na množstve mäsa a tvarohu. V krátkom čase mi začali rásť svaly, čo mi nepripadalo žensky. Navyše, to množstvo tvarohu som nedokázala zjesť bez toho, aby som si ho nezmiešala so sladidlom. Neskôr som zistila, že mi mliečne produkty škodia čoraz viac. Aby som sa dala dokopy, začala som behať. Ale zranený členok ma odstavil na 4 mesiace.”

V rámci jednej spolupráce zistila, že jej metabolický vek je 75 rokov. Čo ako sama hovorí, bola posledná kvapka. „Chápete, že Boh mi dal telo, ktoré som si za pár rokov dobrovoľne zničila? Veľmi som to chcela zmeniť, ale tentoraz už zodpovedne a navždy, čo však zahŕňa kompletnú zmenu životného štýlu“ hovorí Deya. „Pekná postava je jedna vec, ale zdravie má prednosť. Preto som si vybrala redukčné a výživové programy NUTRI FOOD PLAN, o ktorých som vedela, že ako jediné na Slovensku spĺňajú európsku legislatívu pre plnohodnotnú náhradu celodennej stravy. Bolo pre mňa dôležité nejesť žiadne potravinové či výživové doplnky, ale skutočné, nízkoenergetické potraviny, aby som chudla nielen rýchlo, ale hlavne bezpečne. Nastúpila som na program úplnej náhrady celodennej stravy s potravinami NutriFood MRP, ktoré mi pokryli 100 % odporúčanej dennej dávky potrebných vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a aminokyselín. Aj chuťovo mi toto jedlo vyhovovalo. Obľúbila som si najmä polievky, ktoré stačí zaliať horúcou vodou, nechať postáť asi 10 minút a ich chuť je na nerozoznanie od polievok z reštaurácie.“

Deya sa teší na pravidelné kontroly u svojho nutričného poradcu NUTRI FOOD PLAN
Zobraziť galériu (2)
Deya sa teší na pravidelné kontroly u svojho nutričného poradcu NUTRI FOOD PLAN  (Zdroj: NUTRI, a.s.)

Jedlá a nápoje NutriFood MRP sa dajú získať len na základe vstupného vyšetrenia a odporúčaní certifikovaných výživových poradcov NUTRI FOOD PLAN. Len tak sa dá zabezpečiť bezpečná redukcia hmotnosti. „Bez odborného dohľadu a pravidelných kontrol u svojho nutričného terapeuta by som nebola motivovaná k dôslednosti a neodhalila by som, akými silnými intoleranciami trpím. Jedlom som si doposiaľ zbytočne ubližovala. Moja terapeutka NUTRI FOOD PLAN mi obratom prispôsobila redukčný jedálniček a ja sa cítim výborne. Som vo forme, prekypujem vitalitou a únavou počas dňa už netrpím tak, ako predtým. Netrápi ma nafúknuté brucho, nie som zavodnená, mám viac energie, kilá idú dole a som spokojnejšia.“ To je vidieť aj na jej posledných príspevkoch na sociálnych sieťach, ktoré sú znova odvážne a srší z nich sebavedomie.

- reklamná správa 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu