Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nápaditý darček pre každého pôžitkára – vínne predplatné ich bude tešiť celý rok!

Wine Door Club Advertoriál Zobraziť galériu (6)
Wine Door Club (Zdroj: Wine Door Club)

BRATISLAVA - Zohnať vhodný darček na poslednú chvíľu býva občas problém. V obchodoch sa výber pár dní pred Vianocami rapídne zužuje, e-shopy nestíhajú vybaviť nápor nervóznych zákazníkov a tak človek neraz siahne po čomkoľvek, len aby pod tým stromčekom niečo bolo. Výsledkom býva falošná radosť na Štedrý deň alebo rovno sklamanie a darček putuje do skrine alebo na internetový bazár.

Na Slovensku však už pár rokov funguje netradičná služba, ktorá môže byť ideálnym darčekom na poslednú chvíľu aj pre náročného príbuzného. Vďaka nej môžete darovať prémiové vína z celého sveta, ktoré vyberá skúsený someliér a každý mesiac ich pošle priamo na adresu, ktorú si zvolíte. Na supermarketové vína môžete konečne zabudnúť.

Ak hľadáte originálny darček na poslednú chvíľu - skúste vínne predplatné.

Ak teda prudko nestíhate, ale na darčeku vám skutočne záleží, stavte na kvalitné prémiové vína z Wine Door Club prostredníctvom vínneho predplatného. Cieľom služby je ukázať ľuďom mnoho tvárí vína a zdôrazniť dôležité faktory pri jeho výbere. Selekcie vín vyberá skúsený someliér Erik Dorušinec tak, aby sa chuťovo dopĺňali, pričom berie do úvahy rozmanitosť odrôd, krajiny pôvodu, ale aj samotné etikety.

Nové vína v každom balení

Každú selekciu tvorí trojica vín, v ktorej sú skombinované biele, ružové i červené podľa preferencií, ktoré zvolíte vo vínnom predplatnom. Okrem toho nastavíte aj frekvenciu, ako často chcete, aby obdarovaný vínny box dostával - každý mesiac, každé dva mesiace alebo raz štvrťročne. Obdarovaný si tak niekoľkokrát počas budúceho roka pripomenie, že ho máte radi.

Wine Door Club
Zobraziť galériu (6)
Wine Door Club  (Zdroj: Wine Door Club)

V žiadnom výbere nechýba jedno víno od prvotriedneho slovenského vinára. Pri výbere sa berie do úvahy napríklad aj ročné obdobie: V lete zaraďujeme do selekcie viac ľahkých alebo bubliniek, ako napríklad prosecco alebo cava. Ale aj vínka s nižším obsahom alkoholu, ktoré môžete vypiť aj počas horúcich letných dní. V zime zase môžete nájsť ťažšie červené vína alebo občas aj dezertné biele vínko, napríklad na Vianoce,“ vysvetľuje Erik Dorušinec.

Medzi klientmi sú vínoví nadšenci rôznych úrovní – pokročilí vinári s vlastnými archívmi vín či začiatočníci, ktorí sa chcú v degustácii vín posunúť na vyššiu úroveň. Veľkou skupinou sú ľudia, ktorí to neberú až tak vážne a prosto len chcú každý mesiac nájsť prekvapenie vo vínnom boxe.

Wine Door Club
Zobraziť galériu (6)
Wine Door Club  (Zdroj: Wine Door Club)

Servis počas celého roka na úrovni

Ďalším benefitom vínneho predplatného je vysoká úroveň servisu. Víno z Wine Door Club doručia zadarmo až k dverám a vždy je pekne zabalené. Pridanou hodnotou vínneho predplatného je príjemná edukácia - stačí si otvoriť víno, ktoré ste dostali v balíčku a naskenovať priloženú kartičku. Tá vás presmeruje na web s informáciami o víne, ktoré práve držíte v ruke. Tam sa dozviete všetko o odrode, histórii vinárstva, z ktorého víno pochádza, metódach výroby. Nechýba ani odporúčanie, s akým jedlom víno servírovať.

Podľa slov Erika Dorušinca, každý zo zákazníkov – členov Wine Door Club je jedinečný. „Môžem vám však presne povedať, prečo si niekto kúpi naše predplatné. Naši zákazníci si užívajú objavovanie nových chutí a príbehov. S každým balením na nich čakajú tri nové vína, ktoré im vyberiem ja osobne,“ dopĺňa.

Wine Door Club
Zobraziť galériu (6)
Wine Door Club  (Zdroj: Wine Door Club)

Aby vínne predplatné ulahodilo naozaj každému, vo Wine Door Club dávajú možnosť prispôsobiť darček na mieru. Okrem toho, že si môžete zvoliť frekvenciu, zvoliť si môžete aj to, či chcete ochutnávať víno biele, červené alebo dva druhy mixov. Obavy z toho, že by darované víno nechutilo, tak takmer úplne odpadávajú.

"Členstvo v našom klube vín je veľmi obľúbeným darčekom pod vianočný stromček. Snažíme sa o vysokú kvalitu a obdarovaný si to určite všimne - v pohári aj v celkovej kvalite služby. S naším predplatným precestuje celý svet vín z pohodlia domova a bude sa z nich tešiť po celý rok," uzatvára someliér.

Nápaditý darček pre každého

Advertoriál pripravený v spolupráci so službou Wine Door Club.


 

Viac o téme: Vianočné darčekyLast minuteWine door clubVínne predplatnéDarček na poslednú chvíľu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu