Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vyzývavá Mórová: Bez podprsenky a odhalila aj stehienka!

Diana Mórová Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Je to proste sexi kosť! Diana Mórová (45) napriek tomu, že už nemá dvadsať rokov, vyzerá skvelo. Najnovšie sme sa o tom presvedčili na piatkovej tlačovej konferencii k novej sérii Česko Slovensko má Talent, kde sa zišli moderátori a slovenskí porotcovia. Známa herečka tak medzi mužmi jednoznačne pútala pozornosť. Navyše prišla v letnom sexi outfite bez podprsenky a bledé minišaty odhalili aj jej zvodné stehienka.

Bolo sa na čo pozerať! Populárna herečka Diana Mórová má figúru, ktorú jej mnohé mladšie ženy i kolegyne môžu bezpochyby závidieť. Jej dokonalú postavu mohli  obdivovať nedávno aj televízni diváci v šou Tanec snov, ktorú napokon aj vyhrala. 


Mórovú si Jojka hýčka ako kráľovnú: Ostatní jej môžu len závidieť!

Diana Mórová končí: Všetkého má už dosť... Odchod do cudziny!


Vďaka tomu získala aj flek ako porotkyňa v šou Česko Slovensko má Talent. Tá štartuje už v utorok, a tak televízia Joj v piatok zorganizovala tlačovú konferenciu, na ktorej nechýbali moderátori šou Milan Zimnýkoval a Marcel Forgáč, ani slovenskí porotcovia Jaro Slávik a Diana Mórová. 

Práve známa herečka najviac žiarila, a to nielen preto, že bola jedinou ženou medzi mužmi. Svoje pôvaby aj patrične podčiarkla. Na akciu prišla po dovolenke čerstvo opálená, s vyblednutými vlasmi od slnka a odetá do letných sexi šiat bez podprsenky. Bledé minišaty odhalili aj blondínkine zvodné stehienka. Aj napriek tomu, že má už po 40-tke, takýto sexi outfit  si Mórová jednoznačne môže dovoliť.

Herečka Diana Mórová v letnom outfite bez podprsenky.
Zobraziť galériu (7)
Herečka Diana Mórová v letnom outfite bez podprsenky.

 

Viac o téme: Diana MórováČesko Slovensko má Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu