Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dôkaz, že chémia v láske existuje: Muž v obchode podvádzal manželku, potom zbledol ako stena

Odrazu uvidel ženu svojho života! Zobraziť galériu (2)
Odrazu uvidel ženu svojho života! (Zdroj: Facebook/Jason Hewlett The Entertainer)

SALT LAKE CITY - Básnici o nej napísali milióny vyznaní a aj vedci pripúšťajú, že na tom niečo bude. Láska sa nevyhýba slobodným ani zadaným, či starým, striehne doslova na každom kroku. Presvedčil sa o tom aj Jason Hewlett, keď sa v obchode na prvý pohľad zamiloval do neznámej ženy. Keď však uvidel jej tvár, ostal v šoku. Stará láska jednoducho nehrdzavie!

„Je pre mňa trápne priznať to, ale myslím,  že som dnes nejakým spôsobom podvádzal vlastnú ženu,“ napísal na Facebook Jason Hewlett. Ako objasňoval ďalej, bol práve na nákupe v obchodnom centre, keď mu odrazu padol zrak na neskutočne krásnu ženu. „Pomyslel som si, že ten chlap, ktorý je s ňou, musí byť šťastlivec,“ priznal. Keď si však ženu obzrel bližšie, s obrovským prekvapením zistil, že je to jeho manželka!

Po 40 rokoch oddanej lásky ho manželka dostala: Na povale pred ním ukrývala veľké tajomstvo

Ani jeden z manželov netušil, že ten druhý sa chystá na nákup do rovnakého obchodného centra v rovnaký čas. Obaja totiž z domu odišli vo vlastnom vozidle. „Uvidel som ju úplne novými očami,“ uznal, ale musel so klopenými ušami priznať aj svoje mierne záletnícke úmysly. Ľuďom vo vzťahu však odkazuje toto posolstvo: „Je dobré pozrieť sa na tých, ktorých milujeme, novými očami, kedykoľvek môžeme, aby sme si pripomenuli, aké máme šťastie, že zažali svetlo v našom živote.“

Jason s manželkou
Zobraziť galériu (2)
Jason s manželkou  (Zdroj: Facebook/Jason Hewlett The Entertainer)

Viac o téme: ManželkaJason Hewlett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu