Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Údajný vrah Anikó je sexuálny agresor, tvrdí odborník

Dávid Bodó
Dávid Bodó (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Dávid Bodó, ktorý mal vlani v januári brutálne zavraždiť študentku Anikó (20), trpí duševnou poruchou. Vyhlásil to súdny znalec. Podľa neho je Bodó "hypersexuálny" a prejavuje agresivitu nielen v intímnej oblasti.

V čase vraždy porucha, ktorou trpí, nemala vplyv na rozpoznávanie, vyhlásil odborník. Podľa ďalšej znalkyne je Bodó rozporuplná osobnosť, ktorá prejavuje vysoké intelektuálne a pamäťové schopnosti. Ťažké detstvo mu však malo narušiť harmonický vývin osobnosti.

Bodó študentku údajne zavraždil po dlhšej príprave, pretože si našla iného. V osudný deň sa obliekol do tmavého oblečenia a do ruksaka si pripravil ďalšie oblečenie, keby sa pri útoku na študentku zakrvavil. Potom údajne prišiel pred dvere bytu nebohej Anikó, kde zaklopal a keď sa pýtala "kto je", neodpovedal.

To sa zopakovalo ešte raz. Na to Anikó otvorila dvere, Bodó ju potom sotil, zakryl jej ústa rukou a odviedol do miestnosti, kde ju zavraždil. Takto priebeh udalostí popisoval mužov spoluväzeň, údajný vrah mu mal všetko vyrozprávať.

Dávid Bodó nie je žiadne neviniatko. Okresný súd Bratislava V ho 3. februára odsúdil za opakované znásilnenie, ublíženie na zdraví a úverový podvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu