Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

TRAPAS Karin Haydu na verejnosti: TOTÁLNY VÝSMECH... Preboha, mohlo sa jej TOTO stať?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram K.H.)

PRAHA - Ako sa hovorí - keď sa darí, tak sa darí. A slovenská herečka a moderátorka Karin Haydu vie o tom svoje. Hoci je vždy dokonale zladená, aj jej sa sem-tam podarí poriadny prešľap. Na vlastnej koži zažila trapas, na ktorý len tak nezabudne.

Karin Haydu patrí medzi obľúbené herečky a vždy je perfektne upravená. Nedávno sme ju stretli v Prahe na módnych prehliadkach, kde zavítala aj so svojou krásnou dcérou Vanesou. Ešte predtým, ako si Karin vychutnávala VIP zónu Ploom, odchytili sme ju, no a okrem iných vecí sme chceli vedieť, či samú seba pokladá za nákupnú maniačku.

Karin Haydu s dcérou Vanesou
Zobraziť galériu (2)
Karin Haydu s dcérou Vanesou  (Zdroj: Juraj Dobis)

Galéria: Karin Haydu

„Nákupná maniačka nie som. Ja milujem napríklad tráviť čas v potravinách. Ja som v potravinách schopná byť aj niekoľko hodín a čítam si teda všetko. Nielen expiráciu, ale aj zloženie a mám rada aj domáce potreby alebo kvetinárstva,“ začala v úvode Karin. Paradoxom je však práve to, že na verejnosti je vždy dokonale upravená. Ani ona sa však občas nevyhne trapasom či módnym faux - pas. 

„Stalo sa mi veľa módnych faux- pas, samozrejme. Napríklad som si doma skúšala čižmy. Bola som oblečená a už som to len dolaďovala. Dala som si jednu bielu, jednu čiernu, lebo som bola čiernobiela, a potom niekto mi zavolal, zabudla som na to a išla som do jedného obchodného nákupného centra,“ rozrozprávala sa herečka pre Topky.sk  A následne to prišlo. „Vo výťahu sa strašne začal jeden chalan rehotať a jeho frajerka... Čo, veď to je asi nový trend a ja, že čo? O čo ide,“ nechápala v danej situácii Karin, až sa na seba pozrela a zbadala, že sa zabudla doma prezuť a vyšla na verejnosť s dvoma rozdielnymi čižmami. Ako to celé dopadlo a čo bola nútená umelkyňa spraviť, sa už dozviete z nášho rozhovoru, kde Karin, čo-to prezradila aj na svoju dcéru.

TRAPAS Karin Haydu na verejnosti: Dostala TOTÁLNY VÝSMECH... Preboha, mohlo sa jej TOTO stať?! (Zdroj: Juraj Dobis)

 

 

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu