Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Grilovačka na záhrade rozčúlila susedov vegánov: Poslali varovný list, TOTO sa vraj mäsožrútom vypomstí!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PERTH – Niekedy grilovačky na záhrade nedopadnú podľa vašich predstáv. Svoje o tom vie aj vegánska rodina, ktorá použila novú taktiku na svojich susedov, ktorí nechceli prestať konzumovať mäso.

Rodinu vegánov rozčúlilo, keď ich susedia mäsožravci usporiadali grilovačku. Poslali im výhražný list, no ani ten ich počinu nezabránil. Napriek tomu list vyvolal veľký rozruch. Niektorí ľudia tvrdili, že ide o rozumnú požiadavku, iní však rodinu vyzvali, aby na protest usporiadali ďalšie grilovanie, pretože nikto nemôže hovoriť, čo máte robiť na svojej vlastnej záhrade. Vegáni sa nedali odbiť a poslali posledné varovanie. V prvom liste, ktorý podpísali „Sarah, Wayne a deti“, rodina podľa denníka Mirror uviedla: „Dobrý deň, susedka, mohli by si prosím, pri varení zatvoriť bočné okno? Sme vegáni (jeme len rastlinnú stravu) a zápach mäsa, ktoré pripravujete, nám spôsobuje nevoľnosť. Boli by sme vám vďační za pochopenie.“ 

Grilovačka na záhrade rozčúlila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žiaľ, túto žiadosť susedia ignorovali. Zdá sa však, že v následnej korešpondencii rodina vegánov zaujala iný prístup. V druhom liste autor obviňuje ich suseda, že si z rodiny uťahuje a je vyslovene neslušný. „Vyjadril som svoje obavy, že moja rodina sa cíti zle a je rozrušená z pachu mäsa a vy ste v sobotu večer usporiadali ďalšiu grilovačku, na ktorú ste pozvali veľa ľudí, pritom ste vedeli, že to bude mať vplyv na mňa a moju rodinu,“ uviedol otec rodiny. Rozrušilo ho aj to, že susedia obsah listu publikovali na sociálnych sieťach. „To sa vám vypomstí,“ odkázal.

List napokon ukončil poslednou prosbou. „Prosím, už žiadne grilovanie a prosím, aby ste mali pri varení zatvorené okno, inak vás nahlásim a pôjdem aj ja na sociálne siete.“ Ľudia mali na bizarný konflikt zmiešané názory. „Obaja sú na tom zle! Je to veľká hanba, že toto je naša spoločnosť – teraz nie sme žiadne spoločenstvo! Po prvé, ak od niekoho žiadate, aby zavrel okno, tak si zatvorte to svoje. Po druhé, nemôžete druhému človeku hovoriť, ako má žiť alebo čo má robiť, zmeny si robíte sami. Po tretie, ak vás sused láskavo požiadal o niečo, s čím nesúhlasíte, riešte to s úctou ako dospelý človek,“ uviedol jeden z komentujúcich.

Viac o téme: SusedGrilovačkaVegán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu