Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pri tragédii prišli o mamu tri deti: Po smrti Evy (†34) zostal otecko na všetko sám! Prídu o bývanie?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj, Donio.sk)

TRNAVA - Pred necelým mesiacom došlo medzi Trnavou a obcou Ružindol k obrovskej tragédii. Čelne sa tam zrazili dve autá, pričom na následky zrazení zomrela vodička. Mesačnému dieťatku, ktoré sedelo s ňou v aute, sa akoby zázrakom nič nestalo. Tri deti tak stratili behom jednej chvíle matku a otec ostal na ich výchovu úplne sám. Rodina preto prosí verejnosť o pomoc.

Vysnívali si krásnu rodinku, presťahovali do nového domu a mala ich čakať pekná budúcnosť. Jeden okamih však všetko zmenil. K tragédii, pri ktorej prišla matka Eva o život, došlo 26. marca pred obedom na ceste medzi Trnavou a obcou Ružindol. "30-ročný vodič auta BMW sa mal z doposiaľ nezistených príčin čelne zraziť s oproti idúcim autom Nissan. Po náraze skončilo BMW mimo cestu prevrátené na bok,“ informovala po nehode trnavská polícia.

Vážna dopravná nehoda pri Trnave
Zobraziť galériu (3)
Vážna dopravná nehoda pri Trnave  (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

Mladý vodič utrpieť vážne zranenia, s ktorými ho museli letecky transportovať do nemocnice. Vodičku Nissanu, jej spolujazdkyňu a vtedy mesačné dieťatko si do starostlivosti prevzali pozemní záchranári. Neskôr však prišla smutná správa. 34-ročná Eva zraneniam v nemocnici, žiaľ, podľahla. 

Otecko ostal na tri deti a hypotéku sám

Teraz ostal na tri deti otecko Vlado sám, pričom najmladší Jonáško má len 2 mesiace a dvaja starší chlapci navštevujú základnú a materskú školu. Kvôli tomu musel odísť aj z práce a ostal len na "materskej" dovolenke.

Vážna dopravná nehoda pri Trnave
Zobraziť galériu (3)
Vážna dopravná nehoda pri Trnave  (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

"Len pred Vianocami sa presťahovali do nového domčeka, z ktorého sa mali spoločne tešiť. Osud to však zariadil inak a rodina sa ocitla v hroznej životnej situácii. Hypotéku na krku ako aj starostlivosť o detičky nie je možné platiť len z „materskej“," hovorí krstná mama detí Katka. Dodáva, že síce majú veľkú rodinu, ktorá pomáha najviac ako sa dá, no ak chcú zostať v dome, ktorý si vysnívali, budú potrebovať aj ďalšiu pomoc.

Pre rodinu vytvorila zbierku. "Touto cestou by sme chceli poprosiť o pomoc, ak môžte, prosím, pomôžte. Maminku im to nenahradí, ale pomôžme im zvládnuť túto ťažkú životnú situáciu, v ktorej sa detičky aj s tatinkom ocitli. Získané peniažky pomôžu tatinkovi splatiť aspon časť hypotéky," napísala vo výzve.

Viac o téme: NehodaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu