Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Máriu (†28) našli po vyše dvoch mesiacoch mŕtvu! Na povrch vyšli desivé odhalenia: Rozchod a nešťastná dovolenka

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj, Nitriansky Kraj)

NITRA - Záver pátrania po nezvestnej Márii zo Šurianok skončil po viac ako dvoch mesiacoch tragicky. Jej telo našli na hladine čističky odpadových vôd. Rodičia tak prišli o nádej, že ich milovanú dcéru nájdu živú a zdravú. Podľa slov jej matky zmiznutiu predchádzal bolestivý rozchod a nešťastná dovolenka, po ktorej sa uzavrela.

archívne video

Pátracia akcia po pani Oľge nebola úspešná ani dnes (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Mária bola nezvestná od 6. januára, kedy odišla v osobnom motorovom vozidle Seat Leon z miesta trvalého bydliska približne o 21.00 h. Jej vozidlo sa našlo 7. januára v čase okolo 12.00 h pri rieke Nitra v obci Výčapy - Opatovce. Nitrianska polícia následnej po nej vyhlásila pátranie a žiadala verejnosť o pomoc.

V utorok (19. 3.) neskoro večer však oznámil Záchranný systém Slovensko smutnú správu. "S ľútosťou oznamujeme, že Mária Č. sa našla, no žiaľ, neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko a všetkých členov Záchranný systém Slovesko - Pátranie po osobách vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť," napísali na sociálnej sieti.

Jej telo našli na hladine čističky odpadových vôd. Na sebe mala len tričko a nohavice, informoval Nový Čas. „Polícia odvolala pátranie po menovanej. Vzhľadom na úctu k pozostalým sa nebudeme vyjadrovať,“ uviedla hovorkyňa polície Jana Šinková.

Rozchod s priateľom a nešťastná dovolenka

Zúfala mama nezvestnej Márie ešte pred dvoma mesiacmi tušila, čo by za náhlym zmiznutím mohlo byť. Predchádzal tomu bolestivý rozchod a nešťastná dovolenka, ktorá ju zmenila. „Mala priateľa, žili spolu, no potom sa rozišli. V auguste sa k nám nasťahovala a všetko bolo v poriadku. V septembri však išla na výlet do Talianska, ale nepovedala nám nič bližšie. Potom zmizla,“ povedala pre cas.sk s tým, že dovolenka dievčine veľmi neprospela. 

“Ja som sa jej pýtala – Majuška, čo je, a ona sa mi hneď hodila do náručia. Vtedy mi povedala – mamina, prosím, nepýtaj sa ma, lebo ja som tam nemala chodiť. Išla tam s úplne cudzími ľuďmi, myslím, že so ženami, len ona o tom veľmi nechcela hovoriť a ja som ju nechcela nútiť. V posledných dňoch bola zatvorená v izbe a iba ležala na posteli a chcela byť sama,” priblížila mama, čo sa dialo posledné dni pred zmiznutím. 

Viac o téme: ŠuriankyNezvestná Mária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu